USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку презентують сучасну виставу «Танго на пуантах»

19 Жовтня 2021 10:48
Вже завтра у Луцьку для шанувальників балету та сучасного танцю відбудеться показ вистави «Танго на пуантах». Захід відбудеться у Волинському облмуздрамтеатрі о 19.00.

Art Ballet Company, керівником якого є провідний соліст Київ Модерн балету Артем Шошин, представить жителям і гостям міста вражаючу програму на дві дії.

Вистава буде присвячена 100 ювілею великого маестро – Астора П’яццолла. Його музичні твори прозвучать під час гала-концерту. Також будуть й фрагменти із видатних класичних балетів. Наприклад, «Лебедине озеро», «Дон Кіхот», «Корсар» та авторські мініатюри в стилі модерн.

Друга дія – саме той одноактний балет «Історії в стилі Танго». Організатори зазначають, що танго – це щира розмова самотніх сердець, це таємниця, яку танцюють двоє. Це балет про чотири доленосні історії, в кожній з яких самотні серця шукають близького собі співбесідника у подорожі по життю.

Квитки на подію можна придбати онлайн - https://lutsk.karabas.com/ua/tango-na-puantah-2
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus