USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку презентували фотовиставку «Amalgama»

22 Березня 2015 20:50
У Луцьку відбулась виставка молодого фотографа-аматора Валентина Леуша із цікавою назвою «Amalgama».
Відкриття експозиції відбулося 22 березня у кафе-галереї «Виноград».
Так, зі слів автора фотовиставки художника Валентина Леуша, ідея створення добірки робіт виникла неочікувано й спонтанно:
«Фотографую з 2009 року на аматорському рівні. Глибоко у фотосправу поки що не поринав», - скромно зазначив хлопець.
Він розповів, що в цілому експозиція включає у себе три серії робіт. Перша серія – це гра перспективи, друга – просте віддзеркалення та симетрична композиція, й третя – це зображення будинків з використання техніки «колаж», а також копіювання.
«Іноді просто сиджу і думаю: «О, ось так можна цю світлину зробити, й так буде гарно». Опісля показую друзям, і вони схвально кивають головами. Загалом, я за спеціальністю художник, закінчив Волинське державне училище культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського . Фотографія для мене - це передача тих подій, які я не можу замалювати», - розповідає про себе автор світлин.
До слова, на фото, представлених на огляд лучан, здебільшого, зображений Луцьк. Утім, є в колекції автора й світлина будинку, що знаходиться у найбільшому місті Лівану - Бейрут.
«Це фото трирічної давності. Приблизно 25 років тому там була громадянська війна, і ось ми бачимо її прямі наслідки – розбомблений будинок», - каже хлопець, обмовившись, що наразі у Лівані мешкають його батьки.
Щодо стилю, обраного молодим фотографом, то Валентин Леуш віддає перевагу зніманню у кольорі. На його думку, чорно-біла фотографія доволі складна, оскільки потребує жорсткого дотримання так званої гри контрастів.
«А я ще до такого не готовий, рівень не той», - сором’язливо зауважує лучанин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лу Показати IP 24 Березня 2015 07:18
****енннааа
Наталія Показати IP 24 Березня 2015 16:37
Дуже креативні фото. Відчувається індивідуальність і художній хист. Успіху і удачі . Молодець
калян Показати IP 24 Березня 2015 23:11
в чому індививідуальність і талант? кожен другий прищавий хіпстер - такий самий креативщик
Дементор Показати IP 1 Квітня 2015 20:36
калян, прищаві хіпстери з своєю креативністю тільки язиками можуть молоти, а тут людина пів року готувала матеріал! чудово! фото дуже хороші!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus