USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку презентували сервісний центр МВС на колесах

22 Березня 2017 13:22
20 мобільних сервісних центрів МВС України працюватимуть в областях, аби надавати послуги у найвіддаленіших населених пунктах. 21 березня такий пересувний центр презентували в Луцьку, повідомляє Волинська регіональна дирекція НТКУ.

В автомобілі — комп’ютери, принтер і бланки — те, що потрібно для надання довідок і послуг. Такий центр “на колесах” з’явився у нашій області. Він виїжджатиме за графіком і надаватиме найбільш поширені послуги, що є у стаціонарних сервісних центрах МВС. Приміром, реєстрація та перереєстрація транспортного засобу, заміна водійського документа та видача міжнародного посвідчення водія.

Цей транспортний засіб обладнаний та з’єднаний з базою так, що є можливість відразу роздрукувати посвідчення водія, – розповів провідний консультант-адміністратор сервісного центру МВС в області Олександр Шевчук. – Відразу роздрукувати після реєстрації транспортного засобу та отримати свідоцтво про реєстрацію і номерні знаки. У транспортному засобі є також фотоапарат для фотографування для посвідчення водія, два робочих місця.

Середа, четвер, п’ятниця — три дні на тиждень автомобіль працюватиме у селах. Екіпаж — троє працівників.

Запуск мобільних сервісних центрів МВС – це реальне відображення того, як державний сервіс прямує назустріч громадянам, – переконаний керівник регіонального сервісного центру МВС в області Олександр Малашко. – Ці пересувні центри функціонуватимуть за поданим запитом від органів місцевого самоврядування. Відповідно, на основі прийнятих заявок від місцевої влади ми складатимемо список міст і графік виїздів.

Інформацію про необхідні документи, графік виїздів і маршрути спеціалізованого автомобіля можна буде знайти на сайті Головного сервісного центру МВС в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кофан Показати IP 22 Березня 2017 14:01
Візьму його в оренду.
Мвс до Кофан Показати IP 23 Березня 2017 06:35
Малашко молодець не то що попєреднік!!!
0123 Показати IP 22 Березня 2017 14:31
КРАЩЕ ТАКСИ ЗМЕНШІТЬ НА ОТРИМАННЯ ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ І РЕЄСТРАЦІЮ АВТОМОБІЛІВ
Боб Показати IP 22 Березня 2017 18:30
А решали з ним будуть їздити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus