USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку президент Федерації хокею вручив дітям ключки

5 Вересня 2020 13:13
4 вересня у ДЮСШ № 2 пройшла робоча зустріч президента Федерації хокею Анатолія Брезвіна. Під час візиту обговорили питання розвитку хокею на Волині, також Анатолій Березвін вручив дітям хокейні ключки.

Григорій Павлович, очільник Волинської Федерації хокею, прокоментував зустріч із президентом федерації: «З робочим візитом на Волині перебував президент Федерації хокею Анатолій Березвін, де провів зустрічі із головою обласної ради Іриною Вахович, також із заступником голови ОДА.

У ДЮСШ № 2 Анатолій Березвін провів зустріч із директором ДЮСШ №2 Валерієм Панчуком і вручив хокейні ключки безпосередньо самим дітям та федерації Волинської області.

Коментарем поділився і сам президент Федерації хокею Анатолій Брезвін: «Зауважу, перше всього, що в нас новий очільник федерації на Волині – Григорій Павлович. Він буде займатися популяризацією розвитку хокею на Волині.

Пріоритетом є стабілізація становища та розвитку дитячо-юнацького хокею, для цього велика увага приділена роботі з дітьми в спортивні школи. Піднімається питання фінансового забезпечення, можливість участі спортсменів у різних змаганнях, придбання відповідної екіпіровки. Також ми піднімали питання про те, що розвиток на обласному масштабі хокею можливий тільки при будівництві льодових арен. Відтак розглядаються можливості побудови арен в містах області, що дасть змогу розвивати не тільки хокей, а фігурне катання та інші льодові види спорту. Дані питання обговорювалися із керівництвом як міста Луцька, так із керівництвом Волинської області».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Остап Вакарчук Показати IP 5 Вересня 2020 13:41
Краще цей український чиновник вручив би ключі від квартири одному другому сироті чи інваліду з будинку інтернату для сиріт-інвалідів. Більше було б користі.
лучанин Показати IP 5 Вересня 2020 13:45
А куди подівся Сергій Титов,засновник луцького хокею?????
Експерт Показати IP 7 Вересня 2020 01:21
До Остапа Вакарчука, краще би общество дало цю квартиру, а не перекладувало відповідальність стада на одну людину, а то як про гуманність говорити то стадо це общество, а як працювати, то всі четлани і їм дати все повинні.
Я Показати IP 12 Вересня 2020 05:20
А играть на асфальте,или зимы ждать?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus