USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку продадуть дві комунальні ділянки за 550 тисяч гривень

28 Червня 2023 10:18
В обласному центрі Волині ухвалили рішення продати дві комунальні ділянки на вулицях Василя Стуса та Стрілецькій.

Про це йшлося під час засідання сесії Луцької міської ради.

Громадянці Шахворостовій Олені Михайлівні за 395 тисяч 319 гривень продадуть земельну ділянку комунальної власності на вулиці Василя Стуса, 11, площею 0,1252 га. Вид цільового призначення – для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку, на затверджених у цьому рішенні умовах, згідно з додатком.

Натомість громадянці Оленицькій Ользі Петрівні продадуть ділянку на вулиці Стрілецькій, 13-А. Вартість ділянки площею 0,0201 га становить 141 тисячу 220 гривень. Вид цільового призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на затверджених у цьому рішенні умовах, згідно з додатком.

Відзначимо, що покупці повинні укласти договір купівлі-продажу з міською радою. Якщо це не буде зроблено, рішення анулюють.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus