USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку продають два комунальні приміщення

5 Березня 2023 10:54
Відділ управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради виставив на торги два нежитлові приміщення, що на вулиці Червоного хреста, 16.

Аукціони оголошено на сайті prozorro.sale. Цінові пропозиції від учасників прийматимуть до 15 березня.

Продати мають намір нежитлове приміщення на вулиці Червоного Хреста, 16 площею 22,8 квадратних метра на третьому поверсі. Рік будівництва приміщення – 1967. Приміщення приєднане до електромережі, централізованого опалення, водозабезпечення та каналізації.

Початкова ціна продажу – 267 тисяч гривень.

Також на торги виставлено нежитлове приміщення в цій же будівлі (також на третьому поверсі) площею 25,2 квадратних метра.

Його хочуть продати як мінімум за 292 тисячі гривень.

Нагадаємо, з молотка планують продати дві земельні ділянки на вулиці Конякіна. Це земля комунальної власності Луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus