USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку продали комунальне приміщення. Ціна виросла удвічі

26 Жовтня 2021 22:07
Понад півтора мільйона гривень має надійти в бюджет Луцька від продажу приміщення площею 57,7 кв м.

Йдеться про нежитлове приміщення на проспекті Відродження, 2. Аукціон відбувся 21 жовтня, на який подали документи шестеро учасників. Найбільша цінова пропозиція була 1 600 001 гривня. Її й визнала електронна система переможною.
Стартова ціна лоту була 804,6 тисячі гривень. Щоправда, це приміщення на продаж міська рада виставила повторно. Спершу його оцінили якраз-таки у 1,6 мільйона гривень, проте торги тоді не відбулися.

Згадане приміщення вбудоване в житловий будинок, з окремим входом. Раніше там розміщувалась аптека. Там підключене інженерне обладнання: електропостачання, водопровід, каналізація, є центральне опалення.

Наразі очікується підписання протоколу та укладення договору з покупцем.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus