USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку продовжили конкурс на кращу стелу героям Майдану

20 Листопада 2014 13:02
Конкурс на кращий проект пам’ятного знака Волинським героям Майдану, який має бути встановлений на меморіалі Вічної Слави у Луцьку, продовжили.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради сьогодні, 20-го листопада.

Під час засідання повідомили, що попередні проектні пропозиції, які надходили, не відповідали формату конкурсу, тому не змогли визначитися, яким має бути пам’ятний знак. У зв’язку з цим учасникам конкурсу надіслали рекомендації, і конкурс продовжили до 23-го січня.

«Я розумію, що творчі люди, але вже скільки місяців не можна визначитися, треба швидше визначатися, щоб до березня цю стелу встановили, якщо дозволить погода, а ні - то до квітня», - попросив Луцький міський голова Микола Романюк.

Варто зауважити, що під час розробки проекту пам’ятного знаку Волинським героям Майдану має бути врахований і план пам’ятника на могилі героя Небесної Сотні Василя Мойсея, якого в останню путь провели тисячі лучан 23 лютого.

Аби історія не забула своїх героїв, Василю Мойсею присвоїли звання «Почесний громадянин міста Луцька» і на його честь назвуть одну з вулиць міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 20 Листопада 2014 13:11
Украина сделала невозможное - победила всесильную олигархию. После Майдана все олигархи стали патриотами!
ак47 Показати IP 20 Листопада 2014 13:25
А ДЛЯ БЭНДЭРЫ ЭТО ОН =Ж НЕСЕ ВАМ СЧАСТЬЕ
За Вiльну Украiну до ак47 Показати IP 20 Листопада 2014 13:37
Покидьку, тебе вирахують i знайдуть.
Моя думка Показати IP 20 Листопада 2014 22:05
Пам'ятний знак, чи стела, чи пам'ятник повинен бути не біля самої могили Василя Мойсея, а окремо. А то виходить, що ми приходимо вклонитися тільки Василю. Він один із таких самих героїв як і інші герої Майдану. Ми хочемо вклонитися усім героям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus