USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку продовжили оренду землі для обслуговування ринку на Конякіна

24 Грудня 2019 12:53
В обласному центрі Волині на шість місяців продовжили оренду землі на вулиці Конякіна для обслуговування ринку, на який переїхала частина підприємців з ринку «Привоз».

Про це йшлося 24 грудня під час 68 сесії міської ради.

Так, на розгляд депутатів винесли проєкт рішення Про поновлення договору оренди землі фізичній особі-підприємцю Дубині О.В. для обслуговування ринку на вулиці Конякіна.

Депутат Тарас Шляхтич зазначив, що читав колективне звернення від підприємців, які здійснюють торгівлю.

«Ми виїжджали туди раніше, бачили його стан. Я скажу, що він не змінився в кращу сторону, тому не бачу доцільності приймати це рішення. Тоді ми вирішили, що там немає доцільності створювати ринок. Нам давали інформацію, що цей ринок розташовувався на комунікаціях, а цього не можна робити», - зазначив Тарас Шляхтич.

Депутат Олександр Козлюк погодився з колегою, але, з його слів, було додаткове звернення підприємців, що на протязі 6 місяців вони розроблять проєкт покращення ринку, після розгляду якого депутати вирішуватимуть, чи знову продовжувати оренду.

Радник міського голови Ігор Поліщук запропонував повернутися до цього питання через пів року, коли підготують відповідний проєкт.

Натомість депутат Андрій Козюра зазначив, що підприємець вже протягом трьох каденцій обіцяла навести там порядок, але нічого зроблено не було, тож він запропонував зняти питання з розгляду.

Заступник міського голови Костянтин Петрочук наголосив, що на цей ринок переїхали підприємці ринку «Привіз», тому він запропонував продовжити договір оренди хоча б на пів року.

В підсумку, депутати продовжили договір оренди на шість місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus