USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку реконструюють ринок на Конякіна

24 Червня 2020 16:55
Ринок, який розташований в Луцьку на вулиці Конякіна, реконструюють. Такі зобов’язання взяла на себе фізична особа-підприємець Ольга Дубина, яка орендує під ринком земельну ділянку повідомляє Луцька міська рада.

Ремонтні роботи там мають завершити до 1 грудня, в іншому випадку — дія договору оренди земельної ділянки припиняється, а територія буде звільнена від тимчасових споруд.

Таке рішення сьогодні прийняли депутати міської ради під час засідання 84-ї позачергової сесії, обговорюючи питання поновлення договору оренди фізичній особі-підприємцю Ользі Дубині для обслуговування ринку на вулиці Конякіна.

«Суб’єкт господарювання вже виготовив та затвердив проєкт майбутньої реконструкції, який не передбачає на земельній ділянці стаціонарних споруд, а лише впорядкований ряд тимчасових конструкцій. Наступник крок — реалізація даного проєкту» - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 24 Червня 2020 19:38
Де в Луцьку розташований ринок на вул.Конякіна?
Експерт до лучанин Показати IP 26 Червня 2020 16:26
Тепер буде)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus