USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку продовжили тролейбусний маршрут

16 Грудня 2015 21:35
До вулиці Карбишева вирішили продовжити тролейбусний маршрут №12 у Луцьку.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради 16 грудня.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку міськради Анатолій Миронюк, враховуючи звернення Луцького підприємства електротранспорту, пропонується продовжити рух тролейбусів за маршрутом №12 до вулиці Карбишева, внісши відповідні зміни у попереднє рішення виконкому щодо переліку тролейбусних маршрутів.

Рішенням виконкому затвердили тролейбусний маршрут №12 «Володимирська — Карбишева»:

- у прямому напрямку: вулиці Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Винниченка, проспект Перемоги, проспект Соборності, вулиці Гордіюк, Карбишева;

- у зворотному напрямку: вулиці Карбишева, Гордіюк, проспект Соборності, проспект Перемоги, вулиці Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Аліна Показати IP 16 Грудня 2015 22:12
Тепер з Гордіюк до центру не буде як доїхати. Одна "12" була лишилася, що їде в цей напрямок, але від таких подовжень маршутів інтервал між рейсами збільшиться. Тепер її не дочекаєшся...
Василько Показати IP 17 Грудня 2015 03:36
Молодець Аліна. А взагалі то я живу на Соборності. Так що , що б зменшити інтервал руху. негайно змінити маршрут - тільки до кільця біля "Північного ринку". А з Гордіюк ще йде №8, №9 . та й до №5 недалеко
Оксана Показати IP 17 Грудня 2015 10:22
№12 і так через один на Карбишева їздять (напевно на якусь перерву), тому інтервал не зміниться. А от просто ніколи не знаєш їде він на Карбишева чи ні, сідати в нього чи ні. А так тепер буде конкретно - їде.
ЮРКО Показати IP 17 Грудня 2015 11:55
На скільки мені відомо, 12 маршрут продовжили до КРЗ щоб компенсувати відсутність 8 та 9 маршрутів, що рухаються по вул. Єршова. Планують добавити ще тролейбус, так що інтервали лише покращаться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus