USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку пропонують озеленити територію Старого міста

8 Грудня 2021 20:08
Квіткові та ландшафтні композиції на території Старого міста у Луцьку мають гармонійно поєднуватися і покращувати туристичний потенціал заповідника.

Про це під час засідання чергової сесії у своєму запиті зазначив депутат Андрій Білан.

Він зауважив: навесні працівники комунальних служб починають роботи з упорядкуванням клумб, висаджують квіти та рослини. На його думку, територія історико-культурного заповідника у Луцьку заслуговує прискіпливішої уваги. Прикрашені квітами і ландшафтними композиціями вулички Старого міста будуть набагато привабливішими.

«Вулички старого міста завдяки туристичному потенціалу заслуговують на увагу і комплексний підхід у розробці єдиної впорядкованої композиції квіткових клумб та скверів. Креативні дизайнерські клумби біля будівель в Старому місті можуть створити нові фотолокації та зони відпочинку. Сучасний ландшафтний дизайн пропонує велику різноманіття композицій квітів та рослин. Тому прошу дати розпорядження департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами та відділу екології Луцької міської ради розробити пропозиції щодо комплексного та єдиного упорядкування квіткових та рослинних експозицій, створ нових скверів та зелених зон на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк», – пропонує депутат.

На його думку таку роботу варто розпочати з вулиць Братковського, Кафедральної, Драгоманова та Замкової. Депутати підтримали запит колеги.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нове покоління Показати IP 8 Грудня 2021 21:45
Лиш би загадити клумбами. Вирішіть ппршочергові проблеми, переселіть людей з під мурів в новобудови, знесіть бараки і засійте газонами з ландшафтним дизайном, а клумби залиште в совєцкому минулому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus