USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку пропонують розробити нові тролейбусні маршрути і відкрити диспетчерські пункти

12 Серпня 2022 13:36
У Луцьку просять забезпечити рух електротранспорту таким чином, аби з однієї частини міста в іншу можна було дістатися без пересадок. Окрім того, в обласному центрі пропонують організувати роботу диспетчерських пунктів для контролю за дотриманням розкладу руху тролейбусів.

Петицію «Про необхідність забезпечення проїзду електротранспорту з одного кінця міста в інший без додаткових пересадок» на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Василь Сітко.

На його думку, в місті не забезпечено рух тролейбусів зручним для лучан маршрутом, тому вони не можуть дістатися з однієї частини міста в іншу без пересадок. Це пов’язано, зокрема, із додатковими витратами.

«Вимагаю за участі представників громади або громадських організацій, працівників електротранспорту та відділу транспорту Луцької міської ради розробити графіки маршрутів, що забезпечували б проїзд жителів громади від одного кінця міста в інший, створити диспетчерські пункти для контролю за дотриманням розкладу руху, а графік маршрутів опублікувати в ЗМІ для проведення громадського обговорення», – вказав автор петиції.

Підтримати пропозицію Василя Сітка можна за посиланням.

Читати ще: Лучани просять пустити тролейбус із Соборності на Львівську та відновити маршрут № 7а

Нагадаємо, в Луцьку пропонували внести зміни до низки автобусних маршрутів, а також відновити один тролейбусний маршрут. Ідеться про автобуси №№ 32, 22а, 51 і тролейбус № 13.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 12 Серпня 2022 16:58
Коли скрізь скорочення, в Луцьку завжди чути СТВОРТИ.
Мешканка Показати IP 12 Серпня 2022 17:47
Не можна добратися бо тролейбус їздить тільки по електролініях які були проведені ще за часів СРСР. За часів незалежності була одна електролініях до Гаразджі проведена. Депо зводить кінці з кінцями. Заборгованості по зарплаті 3місяці іде війна про що ви говорите. Нема електрики нема тролейбуса.
Лучанка до Мешканка Показати IP 12 Серпня 2022 18:23
В інтернеті - рух тролейбусів Луцьк - дивись і роздруковуй любий маршрут,є розумні зупинки,а то диспетчерська. Так,інколи немає,а потім 2-3 йдуть наприклад,до приладобудівного...
А мона так ! Показати IP 12 Серпня 2022 18:34
Шоб їздити без пересадок з одного кінця міста в другий кінець тре просто звести кінці з кінцями !
Проїздний квиток до А мона так ! Показати IP 13 Серпня 2022 16:52
При ціні квитка в пів-євро у всій Європі можна їздити з пересадками на всіх видах транспорту на протязі 30 хвилин. Коли в Луцьку нарешті з'явиться комунальний автобусний транспорт? Коли будуть місячні( річні) проїзні квитки? Для чого винаходити ровер? Все давно в світі придумано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus