USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку просять освітлити дорогу, де ніколи не було ліхтарів

11 Квітня 2017 09:01
Лучанин просить встановити на неосвітлюваній частині вулиці Саперів стовпи з ліхтарями. Зі слів чоловіка, на цій ділянці дороги ніколи не було вуличного освітлення.

Пропозицію з відповідним проханням зареєстрував Андрій Ковальчук на сайті Єдиним місцевих петицій 10 квітня.

«Прошу підтримати петицію щодо освітлення вулиці Саперів (від території 5-ї школи до вулиці Огієнка), встановивши хоча б 4 стовпи з ліхтарями. Ця ділянка вулиці не освітлюється від дня створення, хоча частина вулиці Саперів (від вул. Огієнка до вул. 8 березня) має освітлення», - йдеться у петиції.

До кінця збору підписів залишилось 13 днів. Проголосувати за петицію можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кастрюлька Показати IP 11 Квітня 2017 09:14
Никогда не было, нечего и начинать. Напридумывали разной чепухи.
Торі до Кастрюлька Показати IP 11 Квітня 2017 11:14
Якщо так думати, то ніколи нічого не будемо мати. Тільки вмієте, сидячи на дивані, обси@рати політиків, і ніяк не впливати на елементарне покращення для нас же. Цілком просте прохання, не зірку з неба хоче, тому ви собі і далі нічого не хотіть, а ми хочемо змін для себе і своїх дітей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus