USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Луцьку просять належно озвучувати зупинки у громадському транспорті

27 Січня 2022 19:50
Просять належним чином озвучувати назви зупинок у громадському транспорті Луцька, адже нерідко з цією проблемою стикаються люди з інвалідністю та туристи.

Відповідний депутатський запит під час сесії Луцької міської ради озвучив Володимир Пшибельський.

До нього звернулися люди з обмеженими фізичними можливостями щодо проблем з озвученням зупинок у громадському транспорті Луцької міської територіальної громади. Також ця проблема є досить актуальною для туристів та гостей громади.

Читати ще: У луцькому транспорті назви зупинок пропонують озвучувати англійською

«Прошу вжити заходів щодо вивчення відповідними службами цієї проблеми, ініціювати перевірку громадського транспорту на належне озвучення зупинок та забезпечити обов’язкове озвучення», - наголосив Володимир Пшибельський.

Депутати підтримали запит колеги.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 27 Січня 2022 20:22
Варто почати з того, що необхідно навчитися заходити в громадський транспорт лише на передні двері, а виходити лише на задні. В б/у шведських автобусах зверніть увагу на двері. В тролейбусах на різних динаміках оголошення починається із затримкою в 2-3 секунди. Глухі електрики? - не думаю, просто пофігу як виконавцям, так і тим, хто їх перевіряє. Хоча... "Коли бик потрапляє до палацу, він не перетворюється на лева. Просто палац перетворюється на хлів" Чи це не про нас?
Анонім Показати IP 27 Січня 2022 20:26
А цю рекламу про кількість пасажирів вже можна вимкнути?
ЗнайЮ Показати IP 27 Січня 2022 21:12
Відключають водії, їх теж можна зрозуміти, бо за цілий день слухати одне теж саме то можна з глузду зійти.
Анонім Показати IP 27 Січня 2022 21:14
Питання що пов'язані з оголошенням зупинок ,системою валідацїї ,картками на оплату то що це все до підприємства СітіКарт ! Яке знаходиться на вул.Лусі Українки. Жодний перевізник не впливає на роботу системи СітіКарт і є заручником ситуації так як і пасажири ! Все що роблять перевізники це тільки що оновлюють свої парки Б/У автобусами які є набагато комфортніші та зручні ніж той хлам який їздив попередньо!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus