USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку провалився тротуар на мосту

24 Травня 2019 15:27
На мосту через річку Стир, що знаходиться у Луцьку на вулиці Шевченка, провалився тротуар.

Про те, чи знають у міській раді про пошкодження мосту та чи ремонтуватимуть його найближчим часом, Інформаційне агентство Волинські Новини поцікавилося у начальника департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрія Крася.

На це посадовець відповів, що йому відомо про пошкодження покриття мосту. Також він наголосив, що причиною цьому є зношеність конструкції.
Разом із тим Юрій Крась зауважив, що Луцька міська рада уже давно взяла це питання на контроль, однак у 2019-му році недоліки на мосту ліквідують по мірі виникнення, а уже наступного, 2020-го року розпочнуть капітальний ремонт:

«У нас є проект на капітальний ремонт мосту. Великою проблемою цього мосту є надзвичайно вузькі тротуари, тому ми плануємо їх розширяти. Однак, потужні фахівці з ремонту мостів знаходяться у Харкові. Минулого тижня вони приїжджали до нас, оглядали міст. А тепер будемо вести перемовини про те, щоб вони розробляли проект на реконструкцію мосту. Це трохи складно, тому що потрібно розширити тротуар без колон і без додаткових допоміжних конструкцій. Однак, провідні спеціалісти запевняють, що це можливо, хоча й проблематично. Є суттєве зношення конструкції, але не хотілось би міняти «шило на мило». Ми його можемо зробити, вкласти мільйон, але він від того не розшириться. Тобто цього року плануємо поточний ремонт, а уже наступного капітальний», – зазначив посадовець.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у рамках ремонту мосту через Стир на вулиці Шевченка у Луцьку планують зробити розширення тротуару. На експертизі наразі перебуває проект капремонту мосту на вулиці Ковельській.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 24 Травня 2019 16:29
А хіба ця яма до мосту має хоч якесь відношення? Там до мосту метрів 200. Хоча стан тротуарів на тому мості вкрай жахливий і ходити там небезпечно.
Безпардон до Лучанин Показати IP 24 Травня 2019 19:11
Ця яма - це вже міст.
Сергій Показати IP 26 Травня 2019 10:25
Це міст взагалі не пристосований для пішоходів, весь тротуар в дирках, особливо не можливо проходити для мам з колясками..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus