USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Через розширення мосту луцькому ОСББ не дали землю у власність

26 Серпня 2021 14:15
У зв’язку із майбутнім розширенням мосту через річку Стир у Луцьку ОСББ «Скур-Буд-МК» відмовили у наданні землі у власність.

Про це стало відомо під час 17-ї сесії Луцької міської ради.

Як повідомив директор департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Веніамін Туз, мешканці ОСББ «Скур-Буд-МК» просять надати у власність землю для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку на вулиці Шевченка, 26. Площа наділу – 10 соток.

На це депутат Михайло Наход зауважив, що впродовж останнього року неодноразово озвучували інформацію про перспективу розширення мосту через Стир на вулиці Шевченка, а це передбачає і розширення дороги.

«І якщо ми віддаємо ділянку у власність ОСББ, це ускладнить процес розширення мосту. Тому я пропоную не підтримувати проект рішення, а повернутися до нього тоді, коли матимемо на руках план щодо реконструкції мосту», - звернувся депутат до колег.

Таку ініціативу підтримав і Веніамін Туз, зазначивши, що це – слушне зауваження.

Луцький міський голова Ігор Поліщук погодився з цим та попросив депутатів не підтримувати проект рішення, аби повернутися до нього згодом.

Тож луцькі депутати проект рішення не підтримали.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus