USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку проведуть поточний ремонт доріг у максимально короткі терміни

6 Квітня 2021 20:48
Залатати ями та провести поточний ремонт доріг у максимально короткі терміни – таке доручення дав Луцький міський голова директору департаменту ЖКГ Миколі Осіюку.

Про це очільник обласного центру Ігор Поліщук повідомив 6 квітня під час розширеної наради з поточних питань життєдіяльності міста.

Мер звернувся до головного комунальника міста із дорученням прискорити асфальтування проїжджих частин міста, а також швидко та якісно забезпечити комфортний проїзд лучанам шляхом поточного ремонту доріг.

Водночас, Ігор Поліщук наголосив, що максимально швидко потрібно прибрати автошляхи Луцька від відсіву, піску та залишків сумішей, якими посипали місто в зимовий період, щоб містянам було комфортно ними їздити.

«Не може бути такого, що їде автомобіль, а за ним – пил, що розповсюджується на тротуар, на людей», - зазначив міський голова.

Нагадаємо, 27 березня під час традиційних щотижневих звітів Ігор Поліщук повідомив, що комунальники розпочали очистку міста від відсіву, піску та бруду, що назбирався за зиму внаслідок висипання великої кількості сумішей під час боротьби з ожеледицею.

«Ставимо собі на мету до Великодня максимально почистити місто, а також зробити ремонти найбільш пошкоджених ділянок доріг», - зазначив міський очільник.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 6 Квітня 2021 22:03
Гірших доріг в Луцьку ще не було!!!!
Мм Показати IP 7 Квітня 2021 07:35
Ой ну не правда!
Автодор Показати IP 7 Квітня 2021 09:01
І як ви собі бачите латання ям на Волі і Рівненській? Там же яма на ямі. Дрвели вже до ручки дороги в місті. За містом дороги кращі...
ДАІ Показати IP 7 Квітня 2021 09:41
Ви спочатку перестаньте фури по центру міста пропускати до СІльпо, які нищать дорогу (нехай на окраїні перевантажуються в менші машини, як було обіцяно при відкритті Сільпо.
Лучанин Показати IP 7 Квітня 2021 14:23
Поточні ремонти, тимчасові заходи. Місу потрібен, звісно поступовий, але капітальний якісний ремонт. Як от, до прикладу, на Ковельській зробили, і сніг і мороз витримав, і вантажівок інтенсивний потік!!!! Чи Паркову...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus