USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку провели в останню дорогу захисників Олексія Масурова та Богдана Ніколайчука

9 Жовтня 2023 14:27
Сьогодні, 9 жовтня, жителі громади попрощалися з двома військовослужбовцями, які віддали своє життя, захищаючи Україну. У Кафедральному соборі Святої Трійці відспівали Героїв Олексія Масурова та Богдана Ніколайчука.

Про це повідомили у міськраді.

Лучанин Ніколайчук Богдан Аркадійович 21.04.1968 року народження був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду номер обслуги гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу 2 гірсько-штурмової роти.

Загинув 28 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Приютне Запорізької області.

Лучанин Масуров Олексій Сергійович 12.03.1976 року народження був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду номер обслуги 2 артилерійського взводу артилерійської батареї.

Загинув 4 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Кліщіївка Донецької області.
До спільної молитви за упокій душ спочилих воїнів разом із духовенством, родинами, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучився Луцький міський голова Ігор Поліщук.
Після завершення панахиди домовини з тілами захисників прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Поховали полеглих захисників на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Захисників. Вічна шана, честь і слава Героям!


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus