USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку провели Відкритий кубок з бразильського джиу-джитсу

17 Лютого 2022 22:33
12 лютого в Луцьку відбувся грандіозний Відкритий кубок із бразильського джиу-джитсу GARDA BJJ OPEN CUP 2022.

Понад дві сотні дітей і дорослих джитсерів з‘їхалися на Волинь, аби помірятися техніками боротьби й продемонструвати якнайкращий результат.

Захід відбувався у спорткомплексі Волинського національного університету імені Лесі Українки. Подію організували Волинська обласна федерація грепплінгу, панкратіону і бразильського джиу-джитсу та спортивний клуб GARDA. До проведення заходу також долучився департаменту молоді і спорту Луцької міської ради.

Серед учасників змагань були спортсмени з Луцька, Рівного, Львова, Тернополя, Фастова, Чернівців, Хмельницького, Сарн, Івано-Франківська та Києва.
За результатами проведених поєдинків перше командне місце посів клуб GARDA, друге – клуб Copacabana (Чернівці та Рівне), третє – ZR Team Lviv (Львів).

«Ці змагання мали відбутися восени 2021 року. Ми мусили перенести їх через ситуацію із коронавірусом. Був ризик перенесення і цього разу. Проте все вдалося. Нині складний час для організації спортивних подій. Тому ми дуже вдячні усім командам, які готувалися й таки приїхали до Луцька. Змагання мають дуже важливе значення для спортсменів, адже саме там вони отримують об’єктивну оцінку рівня своїх борцівських навичок. Наразі ми плануємо один дуже грандіозний спортивний захід. Будемо сподіватися, що уже влітку ви про нього почуєте», – зазначив головний тренер клубу GARDA Михайло Савчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus