USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Луцьку пройде виїзне засідання парламентського комітету

27 Листопада 2019 15:34
Протягом двох днів у Луцьку відбуватиметься перше виїзне засідання парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Про це йшлося 27 листопада під час засідання 66-ї сесії Луцької міської ради.

Як повідомив депутат, радник міського голови Ігор Поліщук, протягом двох днів – 28-29 листопада – у Луцьку проходитиме перше виїзне засідання парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики. Делегація обговорюватиме нагальні питання, а також відвідуватиме різноманітні заклади в Луцьку та прилеглих селах, зокрема навчальні заклади, музеї тощо.

Засідання комітету буде присвячено темі функціонування закладів культури в умовах децентралізації.

У роботі комітету візьмуть участь народні депутати, зокрема обрані від Волинської області, а також керівники департаментів Міністерства культури, молоді та спорту України та освіти і науки України, Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної ради, керівники Луцької міської ради, представники ОТГ, закладів культури та мистецтва Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus