USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.83 9.98

У Луцьку припиняють опалювальний сезон

22 Квітня 2015 08:28
Рішення про припинення опалювального сезону у місті з 23 квітня ухвалили члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради 22 квітня.

Член виконкому Богдан Климчук поцікавився в директора департаменту житлово-комунального господарства Івана Кубіцького, чи є необхідність вимикати опалення, адже очікують заморозків. Іван Кубіцький на це відповів, що відсьогодні прогнозують середньодобову температуру понад 8 градусів, тому час завершувати опалювальний сезон, що зазвичай тривав у місті до 15 квітня.

Проект рішення про завершення опалювального сезону з 23 квітня підтримали члени виконкому. Рішенням зобов’язали ДКП «Луцьктепло» забезпечити оплату за спожитий газ до 1 вересня 2015 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
вн Показати IP 22 Квітня 2015 09:15
тут читачі запитують, чи вже сьогодні засідали.. так, о 8 ранку засідання виконкому зазвичай розпочинається
Зима-весна Показати IP 22 Квітня 2015 09:26
Закінчується опалювальний сезон, а він що був, ще зимою хоть трішки були батареі теплі, в квартирі було +22 градуси, це врахувати що зими не було, а це як почали то включати то виключати опалення, батареї кімнатної температури, приходилося обігрівач включати так холодно було, а платити то по повній за опалення треба буде, і ще вони так накрутять, хіба вони відмінусують ті дні що не було опалення?! І куди нам йти в європу, такий безпорядок, напишите що в європі дорого комунальні, так дорого, я там частково живу, але знаю за що плачу, вода постійно кип'яток, і вдень і в ночі, в квартирі зимою жара. Вже так дістав цей безпорядок...шановні це що ми тут пишемо всім додупи, пиши не пиши, шли скарги їм на на нас....
До зима-весна Показати IP 22 Квітня 2015 09:41
А у мене в квартирі дуже тепло було. Утеплюйтесь. У квитанції за березень за опалення взяли значно менше, бо було кілька днів призупинення подачі тепла. Якщо збурюєте людей, то підтверджуйте фактами, а переливання з пустого в порожнє - непотрібне. І ще, дякуючи позиції міського голови, мої і ваші діти (якщо вони у вас є) не мерзли у ці холодні дні у садку і квартирі. Думаю, що багато ми не зекономимо на тому,що опалювальний сезон продовжився на кілька днів. Питання здорожчання газу, це питання, яке потребує вирішення на рівні держави, а не міського голови.
Лучанка до До зима-весна Показати IP 22 Квітня 2015 09:54
В мене взимку холодно було в квартирі. Все залежить від того як яка котельня обігріває, в центрі палять менше, ніж, наприклад, на 33-му.
Дістали Показати IP 22 Квітня 2015 10:40
Давно пора виключити. В квартирі задуха. Але ж вам це не вигідно, Луцьктепло.! Дурні заплатять по повній - ті, хто не має субсидії в квітні.А в кого є субсидія -їм по-барабану.А субсидію знов отримає збюджету Луцьктепло. В програші - перші -дурні, які не можуть самостійно відключитись від тепла.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus