USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку раптово помер лікар-невропатолог Олександр Герасимчук

13 Березня 2023 12:54
У Луцьку раптово помер лікар-невропатолог відділення неврології Луцької міської клінічної лікарні Олександр Іванович Герасимчук.

Про це повідомили у Медичному об’єднанні Луцької міської територіальної громади.

«Колектив клінічної лікарні втратив надзвичайно доброго колегу і хорошого лікаря. Позитивний, веселий і справжній спеціаліст своєї справи. Саме так кажуть про Олександра Івановича колеги, які працювали з ним поряд.

Олександр Герасимчук народився 25 червня 1967 року у селищі Жовтневе міста Нововолинськ Волинської області. Свого часу закінчив Чернівецький державний медичний університет. Працював лікарем-наркологом і невропатологом у різних медичних закладах України і закордоном: тривалий час у Лівії. У Луцькій міській клінічній лікарні – у відділенні неврології з 2018 року.

У нашій пам‘яті назавжди залишиться світлий образ хорошого лікаря і життєрадісної доброзичливої людини! Висловлюємо щирі співчуття усім рідним та близьким Олександра Івановича. Хай Господь Бог дасть їм сил і терпіння пережити цю втрату.

Вічна та світла пам‘ять і Царство Небесне!» – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним померлого. Вічна пам’ять!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 13 Березня 2023 23:04
Пам'ятаю цього лікаря...
Анонім Показати IP 14 Березня 2023 12:50
Нехай Господь поселить тебе в своє царство небесне. Вічна, світла память світлій людині, чудовому лікарю. Прийміть щирі співчуття рідні і друзі, хто знав Олександра Івановича.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus