USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку реконструюють стадіон ДЮФШ «Волинь»

19 Листопада 2015 18:00
Реконструкція арени стадіону дитячо-юнацької футбольної школи «Волинь» розпочалася, – йдеться на сайті ФК «Волинь».

Так, цими днями демонтували стару загорожу навколо поля. Найближчим часом футбольне поле розширять і нададуть йому стандартних розмірів.

Крім того, стадіон ДЮФШ отримає освітлення – по 3 щогли для прожекторів вздовж кожної з бічних ліній і по одній за воротами. Для зручності вболівальників буде споруджено й трибуни із полікарбонатними сидіннями. Вони тепер будуть поруч із полем, а не за сіткою огорожі.

Реконструкція стадіону на вулиці Дубнівській розпочалася в рамках виконання Меморанду про співпрацю, який 12 листопада підписали ДЮФШ «Волинь» та Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Зокрема, угодою передбачено, що стадіон розширять, встановлять лавки, щоб молоді спортсмени та вболівальники не мокнули під дощем.

Крім змін, які стосуються футбольного поля, в керівництва школи «Волині» і Фонду є намір обладнати роздягальні, душові, суддівську кімнату і службові кабінети в одного із господарських приміщень, які поруч із полем

на території Волинського обласного ліцею із поглибленим вивченням права.

Після закінчення комплексну всіх робіт у «Волині» буде можливість акредитувати стадіон на Дубнівській для проведення матчів чемпіонатів U-21 і U-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 19 Листопада 2015 18:11
По-перше, ліцею такого як ви написали не існує! По-друге, не завадило б повернути стадіон школі-інтернат!
Сусід до Лучанин Показати IP 20 Листопада 2015 09:33
На території школи вже є два стадіони. Старіший вже розвалюється і ніхто його не ремонтує. Навіщо їм ще третій? Так само розвалиться.
інший лучанин Показати IP 19 Листопада 2015 23:11
По-третє, слід було зробити в своєму житті хоча б щось добре і величне для міста, а тоді розводитися про повернення лаха банкруту. А ще краще - взять і подєліть. Щоб всі в дранті ходили. І тоді буде щастя, рівність і братерство. Нічого не робите, станьте в стороні дивіться, як люди працюють і створюють інфраструктуру для спорту. А язиком валяти - не мішки совати.
Фотін Показати IP 19 Листопада 2015 23:26
Романюківці зараз прокоментують що фонд купляє Луцьк. А я стверджую, що Романюк його своєю пасивною політикою і злочинною бездіяльністю руйнує. Помітили як під статтями про фонд одна, а то й дві как..шки напишуть своє "фе"? і зникнуть в пошуках де б то ще посмердіти....
але Показати IP 20 Листопада 2015 09:29
добре що будують стадіони і майданчики на зиму.....
угу до але Показати IP 20 Листопада 2015 09:47
...добре бути абсолютним невігласом в спорті? Яка різниця, коли їх будувати? Чи ти зимою тільки жереш і не бігаєш, у футбол не граєш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus