USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку родинам загиблих в АТО хочуть дати орендовані землі

21 Жовтня 2014 15:39
Шукаючи землю для родин загиблих в АТО, у Луцьку ймовірно поділять ділянки, які наразі надані в оренду.

Про це стало відомо під час засідання земельної комісії міської ради сьогодні, 21 жовтня.

Наприклад, у 2012 році депутати міськради надали в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд на вулиці Гущанській лучанці Чернічкіній В. М., площею 0, 1520 гектара. Нині її діти просять дати дозвіл на розробку проекту землеустрою і хочуть на тій землі будуватися.

Власне, ця земля в оренді і для будівництва вона надана до 2017 року. Але поки що там ніхто не побудувався. Нині, розбираючись чому у 2012 році депутати надали в оренду ділянку більшу, ніж надаються зазвичай, вони запропонували поділити цю землю. І половину віддати, приміром, родинам загиблих під час АТО.

Однак, якщо міськрада не надає дозвіл дітям там будуватися, то до 2017 року на тому місці може будуватися лучанка, якій надали цю земельну ділянку. Начальник управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергій Шабала додає, що депутати надали тоді таку велику ділянку з перспективою поділу між дітьми. Однак проект рішення члени комісії не підтримали.

Відтак, розглядаючи подібні питання, члени комісії кілька разів пропонували розділити земельні ділянки, більші «стандартного» розміру (8-9 соток), аби відшукати землю для родин загиблих воїнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
яся Показати IP 21 Жовтня 2014 15:42
знову люди постраждають. а чому свої ділянки вам владці не віддавати ? у вас же мабуть не одна і на Світязі і біля лісу озера і так далі
Анонім до яся Показати IP 21 Жовтня 2014 15:48
А, що звичайна людина могла чи може взяти отак земельну ділянку та ще й таку.Ні, звчайно. Так що взяли шахрайським методом от хай і віддають цим дітм,які ризикували соїм життям за цих олігархів і чиновників.
Дончанин Показати IP 21 Жовтня 2014 17:38
А ведь им обещали земли и квартиры в нашем регионе. Вот так и верьте тем, кого поставили к власти, чем и развалили Украину.
Слава Показати IP 21 Жовтня 2014 21:46
Земельні ділянки надаються для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у селах - не більше 0,25 гектара, в селищах - не більше 0,15 гектара, в містах - не більше 0,10 гектара; Дана земля в місті а площа 0,1520га. Шабала каже хотіли поділити між синами.Взагалі скасувати рішення та договір оренди вони незаконні.А землю по новому віддати родичам загиблих хоча втрати рідних вона не замінить.А земельники попадають під люстрацію?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus