USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розіграли шкільний Кубок Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» із футзалу

13 Січня 2022 13:49
Новий спортивний сезон-2022 Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» розпочав із футзального кубка.

Два дні, 11-12 січня, у Луцьку тривала боротьба за першість між учнями 8-9-х класів 28-ми шкіл Луцької територіальної громади, передає телеканал «Аверс».

За підсумками матчів першого та другого етапів визначилось сім найсильніших команд, які й змагалися за вихід до фіналу. У матчі за третє місце зійшлися футболісти НВК №7 та ліцею №32.

Рівність команд показав перший тайм, у якому жодній не вдалося здобути бажаного очка. І лише на початку другого відрізку гри відкрили рахунок школярі НВК №7. Та радість тривала недовго, гол у відповідь отримали від свого суперника. Після завершення ігрового часу бронзового призера визначила серія пенальті, де влучнішими стали футболісти із Забороля.
У фінальному матчі за переможний кубок змагалися команди 14-го ліцею та 21-ї гімназії. Саме останнім і вдалося показати свою перевагу. Після першого голу на початку гри додали ще один у другому таймі. Зрештою чистою перемогою вибороли бажаний кубок.
Як зізнається капітан команди Владислав Камець, усі матчі були напружені, але хлопці з гімназії №21 все-таки довели, що вони найсильніші.

Не вдалось у фінальній грі максимально проявити себе школярам 14-го ліцею. Але хлопці задоволені, що стали срібними призерами, адже конкуренція була серйозною. Крім того, це хороший ігровий досвід.
Уже понад 10 років Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» є ініціатором багатьох спортивних заходів для дітей та молоді. Фонд щоразу дбає про подарунки переможцям, аби ще більше заохотити їх займатися спортом, вдосконалювати майстерність та ставати сильнішими.

«Футбол – це той вид спорту, яким хлопчаки горять з дитинства. Тішить, що професійний рівень наших юних луцьких футболістів напрочуд високий й з року в рік їхня майстерність зростає, – зауважує голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода. – Радіємо разом із усіма переможцями першого у цьому році футзального турніру. Це заслужена перемога».

Усі фіналісти змагань (1 місце – гімназія №21, 2 місце – ліцей №14, 3 місце – ліцей №32, 4 місце – НВК №7) отримали медалі, дипломи, футбольні м’ячі та солодкі подарунки, а переможцям вручили кубок першого турніру цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 13 Січня 2022 14:11
Соромно за провідні гімназії міста. Хіба не можна придбати єдиної форми для учнів на змагання.
Саша Показати IP 13 Січня 2022 22:51
Вітаю 21 гімназію! Довго йшли до цієї перемоги! Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus