USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Лучанам розкажуть про Яблучний Спас - що це і з чим його їдять

18 Серпня 2015 07:00
Напередоднi великого православного свята Преображення Господнього явлення (в народі Спаса), лучан запрошують вiдвiдати лекцію про історію, символи та значення цього дня для українців, що святкують цей день.

Лекція-бесіда для дітей і дорослих відбудеться у «Озерному вітрі» у вівторок, 18 серпня о 15:00.

Як повідомляють організатори, Озерний вітер" радо прийме у себе всіх зацікавлених у історії релігійного свята.

Лектор - iерей, священик Свято Андрiївського храму міста Луцька Сергiй Медведев. Він поділиться розповідями про винекнення свята, традицiї та обряди.

Також розповість, як та навiщо збирати кошик для освячення на Яблучного Спаса.

Дата: вівторок, 18 серпня

Час: 15:00

Місце: Креативний простір "Озерний вітер" (вул. Ковельська, 131)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Петрович Показати IP 18 Серпня 2015 08:43
Хіба не кощунство давати таку назву релігійному святу?!
Кріс Показати IP 18 Серпня 2015 10:01
"Лекція-бесіда для дітей і дорослих відбудеться у «Озерному вітрі» у вівторок, 18 серпня о 15:00." 1. Дети и подростки до 16 лет не должны вовлекаться в религиозные организации, секты или церкви, использоваться во время богослужения в каком бы то ни было качестве. 2. Учитывая принцип отделения школы от церкви, ни один школьник или студент государственной системы образования не должен в обязательном порядке привлекаться к изучению книг, писаний и законов того или иного религиозного учения.
ГАНЬБА вор.владі!!! Показати IP 19 Серпня 2015 10:21
КОЩУНСТВО --ЦЕ КОЛИ МЕРЗОТНИЙ ІНДЕКСАЦІЙНИЙ ВОР ЯЦЕНЮК З МЕРЗТОЮ-ВОРОМ ПОРОШЕНКОМ БЕЗСОРОМНО ОБКРАДАЮТЬ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД ПОСИЛАЮЧИ БІДНИХ НА ВІЙНУ ЗА ЇХ НАГРАБОВАНІ МАЄТКИ І КАПІТАЛИ, А САМІ І ЇХ ДОРОСЛІ СЦИКЛИВІ ДІТИ ЖИРУЮТЬ ПЮЧИ-ГУЛЯЮЧИ ПО ЗАКОРДОННИХ КАБАКАХ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus