USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку розносять листівки пастора Мунтяна, який довів волинянку до вбивства

27 Лютого 2018 12:15
Листівки з інформацією про церкву "Відродженя" та пастора Мунтяна, який довів волинянку до вбивства своєї дитини, розповсюджують у Луцьку. Про це на своїй сторінці у мережі написала Наталія Іщук.

"У той час, коли усі канали розповідають страшну історію вбивства дитини з ДЦП власною мамою (після перерахунку великої суми грошей цьому ... і зневіри в порятунок), у нас у Луцьку розносять отакі листівки. Скільки ще життів має бути загублено, щоб цей псевдо-апостол поніс покарання??? Чому люди готові шукати намісників Бога на землі, платити їм шалені гроші, укладати договори через цих шарлатанів з Богом, замість того, щоб шукати істинного Бога, замість того, щоб приймати гідно Його випробування для вас, замість того, щоб через покаяння і смирення укріплюватися у вірі в Господа - нашого Спасителя?" - додає жінка.



Нагадаємо, жінка з Маневицького району віддала на потреби «Відродження» всі свої збереження – 52 тисячі гривень. Вона надіялась, що пастор Мунтян вилікує її дочку, яка була хвора на ДЦП. Але зцілення не відбулося. Залишившись без грошей, доведена до відчаю жінка, втопила свою дитину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2018 14:00
От цікаво. Чи то люди такі дурні, чи їм настільки все одно де заробляти гроші? Де взагалі знайшлися люди, які згодилися працювати на цих покидьків?
Леонід Показати IP 27 Лютого 2018 15:29
Люди ви послухайте що те ч?о меле... Наставник Бога на землі....... Давйте гроші я передам Богу вашу вдячність.... А сам багатіє з року в рік...... А жертв обману більшає...
Віктор Показати IP 27 Лютого 2018 16:56
В його шоу ще і випускник гімназії 21 виступає, який Монатік.
ан Показати IP 28 Лютого 2018 11:48
заборонити усі секти . розплодились...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus