USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У церкві Мунтяна не знають про прихожанку, яка втопила дитину

27 Лютого 2018 13:00
За телефоном гарячої лінії церкви «Відродження», прихожанка якої з Волині втопила хвору на ДЦП дочку, стверджують, що не чули про трагічний випадок.

Тим часом, флаєри сумнозвісної церкви пастора Мунтяна роздають у Луцьку.

Нагадаємо, жителька Маневицького району віддала на потреби «Відродження» всі свої збереження – 52 тисячі гривень. Вона надіялась, що пастор Мунтян вилікує її дочку, яка була хвора на ДЦП. Але зцілення не відбулося. Залишившись без грошей, доведена до відчаю жінка, втопила свою дитину.

Зателефонувавши за номером гарячої лінії, вказаним на флаєрі, журналісти Інформаційного агентства Волинські Новини запитали, чи відомо представникам церкви про цей трагічний випадок. Представниця церкви спочатку вдавала, що не розуміє запитання, а згодом роздратовано сказала, що їй невідомо про такий випадок, адже «Відродження» має багато церков в Україні та за кордоном і велику кількість прихожан.

З її слів, «на гарячу лінію приймають молитовні потреби людей», тож про трагічний випадок їм нічого невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дядя Показати IP 27 Лютого 2018 13:22
Скільки можна рекламувати цього аферюгу з армянскою фамілією. Л?хі всіх стран несіть гроші до мудяна і буде вам щастя
алекс до Дядя Показати IP 27 Лютого 2018 14:07
як не знаєш то не труси фігню, мунтян румунське прізвище. А цей кадр на висоті поки ми до нього ходимо, справа в нас
Тол Показати IP 27 Лютого 2018 13:40
К?яті сатаністи.
Християнин Показати IP 27 Лютого 2018 15:13
Апостол той Мунтян ? Кожний аферист себе апостолом називає ... Помоліться вдома щиро , чи в полі чи в дорозі і Бог вас, люди добрі, почує без Мунтянів... Грамотні всі, читати вміємо- читайте самі Євангеліє, Біблію , не грішіть...Старайтесь виконувати 10 Заповідей Божих і будете спасенні і щасливіші
християнин Показати IP 27 Лютого 2018 15:16
Віруйте у Вищу силу, що на небесах.... І нехай нас, віруючих- ХРИСТИЯН ніхто не ділить. Релігійні громди- це політика. Гріх роблять всі , хто ділить християн на правильних і не правильних.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus