USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку розпочала роботу «Фабрика святого Миколая»

2 Грудня 2016 14:21
У Луцьку запрацювала «Фабрика святого Миколая», де волонтери та небайдужі лучани збиратимуть святкові подарунки для дітей військових, дітей з особливими потребами, а також сиріт. Фабрика працюватиме до 19 грудня, адже саме тоді святкують День святого Миколая.

Відкриття фабрики відбулося у четвер, 1 грудня, у Волинській державній обласній бібліотеці імені Олени Пчілки, - повідомляє Громадське. Волинь.

«Ця фабрика вже функціонує майже 10 років. За цей час ми привітали 19 тисяч діток. Цього року, в честь десятиріччя, ми хочемо привітати 5 тисяч діток. Це і сироти, і діти атошників, а також діти з особливими потребами, та з малозабезпечених сімей. Це будуть не лише дітки з Луцька, але й з ближніх районів. До 18 грудня ми будемо постійно на цій фабриці. Зараз збираємо іграшки, солодощі, канцтовари, одяг. Тобто те, що потрібно для дітей. 10 грудня ми почнемо формувати перші солодкі подарунки для дітей, котрі знаходяться в Волинській обласній дитячій лікарні», – розповів волонтер Володимир Бут-Гусаїм.

Вже 19 грудня волонтери планують організувати великий концерт, на який запросять дітей. Після його закінчення дітей запросять на «Фабрику святого Миколая» для того, щоб вони побачили, що це таке, та зробили власними руками подарунок.

«Ми закликаємо усіх небайдужих приєднатися до акції «Миколай про тебе не забуде». Принести солодощі, канцтовари, іграшки або фінанси. Також ви можете прийти до нас, скласти подарунок, а також привітати дітей із святим Миколаєм, тому що малеча чекає саме вас», – додав волонтер.

Також помічники святого Миколая просять про фінансову підтримку, адже дітей, які чекають від свята дива, дуже багато.

Реквізити: 5168755602111417 (отримувач Бут-Гусаїм Володимир).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus