USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку розпочали будівництво останньої черги ЖК «Caramel Residence»*

29 Жовтня 2021 17:20
Будівельна компанія ЛДБК, вкладаючись у заявлені терміни, вже почала зведення четвертої черги будинків у відомому ЖК «Caramel Residence». На майданчиках сьомого та восьмого будинків, фасади яких, згідно з проєктом, мають бути пофарбовані у блакитний колір, уже кипить робота.

Нагадаємо, згаданий комплекс луцька Будівельна компанія ЛДБК зводить на вулиці Конякіна, в районі перетину з вулицею Гордіюк. Обабіч – великий парк з відпочинковою зоною. Розташований у спальному мікрорайоні міста з розвиненою інфраструктурою, де все поряд: школи, садочки, магазини, зручний доїзд.
Усього на території заплановано вісім будинків, об’єднаних по два. Вирізняються вони кольорами фасадів: рожеві, зелені, гірчичні та блакитні. Нині вже здано перший, другий (рожеві) та третій (зелений) будинки, а четвертий (теж зелений) планують здати до кінця року. Здавання першого з гірчичних будинків заплановано на 2022 рік, і тут вже майже немає вільних квартир.
«На сьогодні продано і здано всі квартири першого та другого рожевих будинків, третій (зелений) також здано та продано. У четвертому залишилось усього п’ять квартир, його плануємо здати до кінця цього року. У п’ятому (гірчичному) теж розпродані всі однокімнатні, залишилось тільки кілька двокімнатних і трикімнатних помешкань», – розповідає керівниця відділу маркетингу компанії ЛДБК Ірина Кушпель.
Усі будинки здають у заявлені терміни, тож клієнти завжди певні, що вони заселяться у свої квартири в обіцяні строки.

Тепер же будівельники взялися за зведення сьомого та восьмого будинків, там уже облаштовують фундамент: викопали котлован і почали забивати палі. Тож вже скоро можна буде ознайомитися з плануванням у блакитних будинках. Нині відомо, що тут буде дві багатоповерхівки на шість під’їздів.
Загалом квартири від ЛДБК розпродають ще на стадії будівництва і після здавання будинку квартири в цьому житловому комплексі можна придбати хіба уже на вторинному ринку – у приватних власників. Проте якраз-таки купуючи квартиру в забудовника, можна значно зекономити. Тим більше, у цьому комплексі є можливість зафіксувати ціну, отримавши розтермінування і сплативши частину вартості.
«Враховуючи те, що ціни постійно зростають, вигідно купувати житло вже із розтермінуванням та фіксацією ціни, що залежить від розміру першого внеску. Таку можливість для клієнтів надає компанія, і чимало покупців користуються цією пропозицією. Адже ми бачимо, що відбувається з цінами на ринку: вони постійно зростають. Маю додати: майже 70% у нашому ЖК розпродано. Тому варто не зволікати з купівлею», – наголошує Ірина Кушпель.
По більш детальну інформацію щодо квартир у комплексі ЖК «Caramel Residence» звертайтесь у відділ продажу

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марина Показати IP 31 Жовтня 2021 00:25
Так будинки будують , а те що там зовсім не вистачає парковки мовчать!!!! Здали рожевий будинок і вже мешканцям немає де припаркувати свої машини, це ще не 100% заселено! Що буде після заселення зеленого?? І те що є масштабні проблеми з кришами , які топлять , мовчать!! А ліфти які жахливі встановили!!! …

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus