USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку стартувало святкування Дня Конституції

27 Червня 2017 17:31
Цьогоріч 28 червня українці відзначатимуть уже 21-й День Конституції України. Із цієї нагоди 27 червня в Палаці культури міста Луцька відбувся урочистий концерт.

На початку професор кафедри політології та державного управління Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, доктор політичних наук Валентин Малиновський виступив із доповіддю та нагадав усім присутнім історію прийняття Україною свого основного закону. Професор наголосив, що написана свого часу гетьманом Пилипом Орликом Конституція є першою у світі.

«Хочу побажати усім шанувати нашу Конституцію та безумовно її виконувати, тоді Україна стане справді суверенною, демократичною, соціальною та правовою державою, як це визначено статтею 1 основного закону», – відзначив Валентин Малиновський.
Виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук, своєю чергою, сказав: «Завтра Україна буде відзначати одне із найбільш визначних свят у нашій державі – День Конституції України. Конституція – це основний закон, основа нашої державності. Коли ми говоримо про Конституцію напередодні такого свята, хочеться помолитися і попросити в Господа Бога для нашого Президента, Верховної Ради, уряду мудрості, аби все те, що записано в нашій Конституції, реально виконувалося».
Також Ігор Ігорович вручив подяки протоієреям, працівникам громадських організацій, військовикам і депутатам Луцької міської ради за їхню активну громадську позицію та сумлінну працю.
Опісля офіційної частини присутні змогли насолодитися концертною програмою, зокрема виступами народних аматорських фольклорних і танцювальних колективів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Иван Показати IP 27 Червня 2017 18:15
Непонятный праздник для неграмотных слоёв населения. Кроме чиновников, порадовавших самих себя вселякими грамотами
Катя Показати IP 27 Червня 2017 21:03
Дякую організаторам, все було на найвищому рівні, душевно, щемливо, патріотично!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus