USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку розпочався фестиваль професій

29 Вересня 2017 20:54
Сьогодні у Луцькому кооперативному коледжі Львівського торгово-економічного університету розпочався XVIII обласний фестиваль «Заяви про себе і свою професію-2017» в рамках свята «Бурштинова осінь». До Луцька завітали відомі майстри кулінарного мистецтва, шеф-кухарі, представники галузі готельно-ресторанного бізнесу з усієї України, повідомляє прес-служба міської ради.

Традиційно організаторами та основними учасниками заходу є навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Волинській області, Луцький центр ПТО, професійно-технічні навчальні заклади, які здійснюють підготовку робітничих кадрів з професій ресторанного господарства, вищі навчальні заклади відповідного профілю, заклади ресторанного господарства міста та області, інші організації.

Метою його проведення є підвищення освітньо-професійного рівня закладів профтехосвіти, представників галузі ресторанно-готельного бізнесу та сфери надання послуг, обміну досвідом, набуттю нових прфесійних навиків, налагодженню ефективної співпраці із професійно-технічними освітніми закладами та бізнесом.

На відкриття фестивалю прийшли заступник міського голови Костянтин Петрочук, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, начальник управління освіти, накуи та молоді Волинської облдержадміністрації Людмила Плахотна.

Один з організаторів заходу, директор ресторації “Добра хата” Микола Наход зазначив, що сьогодні усі учасники та гості фестивалю матимуть змогу переконатися, що сфера послуг в Україні є однією із найбільш затребуваних на ринку праці, а кулінарія- це справжнє мистецтво.

Учасників та гостей заходу привітав заступник міського голови Костянтин Петрочук. “Приємно сьогодні бачити на святі таку велику кількість молоді, яка прагне навчатися, дізнаватися щось нове, проявляти свої здібності. Це ще одна можливість переконатися, що сфера послуг та готельно-ресторанного бізнесу в Україні успішно розвивається. Дякую організаторам фестивалю за те, що завдяки вам звичайний міський фестиваль перейшов на обласний рівень та щоразу збирає все більшу кількість учасників. Усім бажаю чудового проведення заходу, здобуття нових професійних навичок, обміну цікавим досвідом”, - сказав він.

Під час фестивалю свої кулінарні доробки презентували учні професійно-технічних закладів та закладів ресторанного господарства міста Луцька та Волинської області. Окрім цього, в рамках проведення заходу відбудуться прес-конференції провідних спеціалістів сфери ресторанно-готельного бізнесу та надання послуг, членів Асоціації кулінарів України, майстер-класи відомих шеф-кухарів України, золотих переможців міжнародних фестивалів, різноманітні конкурси, проведення аукціону оригінальних страв, виставку-продаж української вишиванки, робіт студентів, квітів, демонстрацію моделей, зачісок від студентів Луцького центру профтехосвіти, фотовиставку, презентацію професій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus