USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку розшукують свідків смертельної ДТП

6 Січня 2018 11:17
У Луцьку шукають свідків моторошного ДТП, у якій загинули 2 молодих чоловіка, а третій опинився в лікарні.

Про це пише Наталя Троцюк у Фейсбуці.

"В кого є будь-яка iнформацiя фото або вiдео, будь ласка, вiдгукнiться.

Ми будемо дуже вдячні свідкам за будь-яку інформацію!

Свідків ДТП прошу зв'язатись за номером (050) 205 19 31", - йдеться в дописі.

Нагадаємо, 4 січня близько 22 години автомобіль на іноземній реєстрації врізався у відбійник на мосту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Правда Показати IP 6 Січня 2018 12:06
Звернiться на 579 ,джокер,евро таксi, можливо ще тачка та попитати в пiнгвiнiв, 100% найдете горе водiя!!!!!!!!!
Блуд Показати IP 6 Січня 2018 12:49
Шукають свідків, шукають хоч якесь відео, хоча в коментах "знайомі" писали шо є і свідки і відео з відеореєстратора.. Кому вірити?
Оксана Показати IP 6 Січня 2018 12:52
а поліція навіщо?
Саша Показати IP 6 Січня 2018 13:05
Взагалі, дтп має схожість з дтп зайцевої. Одне летіло, інше порушило ПДР. Але якшо у випадку з зайцевою всі кричать шо вона вгробила 6 людей бо перевищила швидкість, то тут винним малюють водія який пересік суцільну. Якісь подвійні стандарти, не вважаєте? Якщо той форд справді існує і він підрізав/вдарив опеля, то він має відповісти. Але з водія опеля це провини не знімає аж ніяк. Надіюсь люди з білого черевичка відгукнуться і розкажуть все як було насправді, а не правду однієї зі сторін. А те шо поліція знайде другого водія якщо він існував - в мене сумнівів немає.
Справедливість Показати IP 6 Січня 2018 21:27
Так дуже схожі аварії.Так получається шо водій як псих їздить з шаленою швидкістю то це норма?А я як би він на наступній вулиці збив пішоходів то кого б звинуватилии.?Ви совісті не маєте.За що ті хлопці загинули?????????є
ВОДІЙ Показати IP 6 Січня 2018 21:48
ЛЮДИ СЬОГОДНІ ПОДІБНА СИТУАЦІЯ СТАЛАСЬ ЗІ МНОЮ ---ТІЛЬКІ СПЛОШНУ ПЕРЕСІКАЛИ РОЖИЩЕНСЬКІ МЕНТИ НА Л-200 ---ЦЕ БУЛО БІЛЯ ЗАПРАВКІ WOG що у зеленому гаї як їхати на ковель....за заправкою дорога іде різко вниз і перед мною рухався легковик якій пішов на обгон---а на зустріч їхали менти без робочого маячка ----побачивши цей обгон --вони різко зупинились і один вискочив як всраний і махав жезлом---автомобіль перед мною зупинився на вимогу ---а ці вил*пкі щоб здати взад 50 метрів до порушника---зробили маневр на розворт через сплошну лінію і прямо під рух мого автомобіля ---я від тако маневру ментів чуть невср*вся від страху --добре що реакція непідвела ...про що далі можна говорити що за держава коли людина як дійна корова і вся ця нечість --паразитів смокче зі всіх сторін....
лучанин до ВОДІЙ Показати IP 6 Січня 2018 23:54
відеореєстратор у кожну автівку!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus