USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку руйнується «польський» будинок на вулиці Кривий Вал

23 Липня 2015 15:30
На розі вулиць Кривий Вал та Глушець старий, ще «польський», будинок потребує капітального ремонту.

Про це стало відомо під час прийому громадян у Луцького міського голови Миколи Романюка.

Зі слів групи лучан, які прийшли до градоначальника зі зверненням, сходинки цього помешкання потребують термінового поточного ремонту. Однак, самі мешканці цього зробити не можуть, оскільки сходинки до під'їзду знаходяться безпосередньо на «червоній лінії».

«Тож виходить, що ми абсолютно безправні. Земля, на якій знаходиться будинок, не приватизована, бо через неї проходить «червона лінія», але через неї умудрилися побудувати східці. Цю земельну ділянку доглядають мешканці будинку, що на вулиці Кривий Вал, 21. Чого б східці не розібрати, не зробити поточний ремонт? А ми б засадили й далі територію кущами», - кажуть стурбовані містяни.

Однак, однозначної відповіді з варіантами вирішення питання Луцький міський голова Микола Романюк лучанам не дав, мовляв, треба подумати,як це краще зробити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олег Показати IP 23 Липня 2015 15:51
Нехай екскосомолець походить по старому Луцьку і подивиться на ті будинки що знаходятиься в списку ЮНЕСКО і подивиться на їх стан може він прозріє вже . І почне правильно деребанити державні кошти. І скільки вже в нас будуть правити ті кляті комсомольці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus