USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку шахрай вкрав мотоцикла та iPhone, а потім продав

10 Жовтня 2021 07:29
В обласному центрі Волині судили чоловіка, який, обманувши потерпілого, заволодів мотоциклом Honda та iPhone. Згодом він продав транспортний засіб.

Луцький міськрайонний суд призначив злочинцю покарання у виді п’яти років позбавлення волі.

Так, 26 квітня поблизу магазину «Дует» на Володимирській обвинувачений отримав від потерпілого п’ять тисяч гривень, аби передати іншій особі, однак не збирався цього робити, присвоївши гроші собі.

Наступного дня він вчинив ще один злочин. Шляхом обману заволодів мотоциклом Honda SC44 вартістю 88 тисяч гривень, зазначивши потерпілому, що взяв його на зберігання. Однак наміру повертати мотоцикл він не мав, продавши його за 1500 доларів іншому чоловіку.

Також він отримав від власника мотоцикла iPhone XS Max 256 Gb, аби здати його в ремонт, однак наміру цього робити він також не мав, заволодівши телефоном. Сума збитків – 16 тисяч 713 гривень.

У суді крадій повністю визнав свою вину по усіх епізодах. Відтак, суд призначив йому покарання у виді п’яти років позбавлення волі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 10 Жовтня 2021 09:41
Якийсь дивний потерпілий. Як він ще не віддав свою кредитку з пінкодом.
Анонім до Микола Показати IP 10 Жовтня 2021 10:35
не факт, що не віддав)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus