USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Побив юнака та вкрав iPhone: лучанину загрожує до 6 років позбавлення волі

4 Грудня 2018 16:13
У Луцьку затримали 28-річного місцевого жителя, який побив 18-річного молодика та відібрав у нього мобільний телефон «iPhone 6».

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Пригода трапилася наприкінці вересня цього року. Пізно ввечері на вулиці Даньшина в Луцьку невідомий побив та відібрав мобільний телефон «iPhone 6» у 18-річного місцевого жителя. Сума завданих матеріальних збитків склала 7 тис. грн. Зловмисник із місця події втік, а потерпілий звернувся за допомогою до поліції.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж поєднаний із насильством.

Оперативники встановили, що пограбування скоїв несудимий 28-річний житель обласного центру. Мобільний телефон вилучили.

Зловмиснику слідчі повідомили про підозру в скоєнні грабежу поєднаного із насильством, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, за смертельну ДТП батьку "бурштинового прокурора" дали умовний термін. Водій «Audi», який на смерть збив пішохода та втік з місця пригоди у селі Гірники Ратнівського району, що на Волині, теж отримав три роки умовного покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
—— Показати IP 4 Грудня 2018 16:42
Получається,добре що не IPhone 10 ))) бо десятку би впаяли...)))
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2018 17:21
Не ту країну назвали Гондурасом, ой не ту!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus