USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку шахраї пропонують масажери від усіх хвороб

27 Липня 2018 16:42
У Луцьку відкрили магазин, де продають медзасоби, які допомагають довірливим лучанам від усіх хвороб і стовідсотково позбутися своїх грошей.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

У цій крамниці громадян консультують з приводу їхнього стану здоров’я і пропонують масажери для очей, ніг та плечей. Ці невеличкі пристрої коштують від 13-ти тисяч гривень і буцімто лікують чи не від усіх хвороб. До слова, консультанти не мають ані медичної освіти, ані жодних ліцензій на продаж медрепаратів.

В певні години дня біля цього магазину можна пробачити черги з літніх людей. Люди стоять, щоб придбати масажери від усіх на світі хвороб, принаймні так розповідають продавці-консультанти. На даний момент тут продають ось такі от окуляри. Вони масажують ділянки навколо очей і це, нібито покращує зір. Переконують продавці. А коштує цей чудо пристрій від 13-ти тисяч гривень.

«Це є масажери, які сприяють покращенню стану здоров'я. Люди приходять з захворюваннями, вони не приходять повністю здоровими», – коментує продавець-консультант даного магазину.

Консультантами магазину є молоді дівчата та хлопці – жодного медика тут немає.

Спробувати диво-окуляри, які лікують зір, журналістам не вдалося. Продавці-консультанти стверджують: потрібно прийти на спеціальне заняття, на якому людям дозволяють тестувати медичний апарат. Як стверджують очевидці, ці заняття непрості. Під час презентації продавці-консультанти обіймають потенційних покупців, співають з ними пісні, аплодують один одному.

Одна з клієнток магазину коментує: «Трошечки зір налагоджується, але мені важко зорієнтуватися, бо я в окулярах вже 5 років. Обладнання дуже дороге, ми беремо в кредит».

Таких довірливих пенсіонерів багато. Людей переконують, що масажери дійсно допомагають від всіляких болячок. Проте, медики кажуть інше.

Офтальмолог Тетяна Єрємєєва на своїй сторінці у Фейсбуці зауважила, що це шахраї.

«Абсолютне шарлатанство! Не лікуються такими методами очні захворювання. Застерігайте своїх знайомих та родичів від дій та пропозицій таких «цілителів», – пише медик.

Інші офтальмологи теж солідарні з колегою.

У такий магазин терміново потрібно навідатися місцевим правоохоронцям. І обов’язково купити ці окуляри для покращення зору. Бо схоже зір у поліцейських гірший, аніж у луцьких пенсіонерів, бо ж як пояснити, що пенсіонери добре роздивилися магазин та дорогу до аферистів, а поліцейські досі цього не побачили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 27 Липня 2018 16:50
Від 13 тис. грн., за мотлох !?! Хтось купує ?
Сем Показати IP 27 Липня 2018 16:51
Конечно успехи медицины огромны. Десяткам тысяч возвращено зрение. Правда, с появлением зрения возникают новые проблемы: квартира – ремонт, изображение в зеркале требует замены.
123 Показати IP 27 Липня 2018 16:55
В Ковелі теж є такий лахотрон називаеться Серогем. Власник Коля наркаман

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus