USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку школярі змагаються за Кубок Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

28 Листопада 2018 17:43
З 27 по 30 листопада в Луцьку триває перший етап змагань з міні-футболу за Кубок Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Участь у змаганнях беруть 19 луцьких навчальних закладів загальної середньої освіти, йдеться у повідомленні прес-служби Фонду.

Шкільні команди сформовані з учнів 8-11 класів. Усі команди розділені на 4 групи. Самі ж змагання відбуваються у три етапи.

Першими у боротьбу вступила команди, що ввійшли в групу А і групу С. 27 листопада у спортивних залах НВК №24 і НВК №26 юні футболісти завзято доводили, що саме вони достойні стати найкращими. Сьогодні, 28 листопада, стане відомо хто з цих команд увійде в ¼ фіналу Кубка.

Усім учасникам змагань Фонд підготував подарунки – футбольні м’ячі. Призери отримають медалі, а команда-переможець забере головний приз – Кубок Фонду. Крім цього, серед юних футболістів буде визначено найкращого гравця, воротаря, захисника та бомбардира, які також отримають нагороди.

«Приходьте та підтримуйте свою школу!» - закликають лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus