USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку демонтують шлагбауми, які перешкоджають проїзду. Адреси

12 Жовтня 2022 21:20
У Луцьку демонтують низку металевих конструкцій, господарських споруд і обмежувачів руху, встановлених без відповідних дозволів.

Члени виконкому Луцької міської ради розглянули кілька проєктів рішень, що стосувалися демонтажу незаконних конструкцій, 12 жовтня.

Було вирішено демонтувати на території громади низку обмежувачів руху, що перешкоджають проїзду автомобілів швидкої допомоги, пожежної, прибиральної, аварійної техніки та проходу пішоходів, обмежують доступ до прибудинкових територій та підлягають демонтажу.

Ідеться про юніпаркер на вулиці Гулака-Артемовського, 7, стовпці на вулиці Конякіна, 25 і шлагбауми на вулиці Електроапаратній, 3 та в селі Тарасове на вулиці Зоряній, 17 і біля магазину «Лісовичок».

Окрім того, на вулицях Берестечківській, 6 і Плитниці, 9 демонтують незаконні огорожі, встановлені без дозвільних документів.

Усунуть у Луцьку й занедбані абонентські скриньки, що на вулицях Володимирській, 35, Задворецькій, 17, Степана Кривенького, 39, Милуській та Словацького, 20.

Своєю чергою, на вулиці Янки Купали, 25 мають демонтувати металевий гараж, а на вулиці Єршова, 6 – кіоск. Ці споруди також розміщені без відповідних правовстановлювальних та дозвільних документів.

Якщо власники тимчасових споруд не демонтують їх самостійно у визначений термін, то це зроблять працівники муніципальної варти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Рок Показати IP 12 Жовтня 2022 22:56
Ще б ями небезпечні усунули, на Чернишевського, Ківерцівській і тд....невже так важко??? Їх не багато, зате які!!!
Клава Показати IP 13 Жовтня 2022 05:31
ну, це ж не все.. а кому - підготуватись ?..
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2022 09:27
а біля офісу Ощадбанку на Червоного Хреста шлагбауми і ланцюги не пора демонтувати?
Місцевий Показати IP 13 Жовтня 2022 20:12
с. Тарасове, біля магазину «Лісовичок» (шлагбаум). Більше проблем в даному районі не має? Дорогу зробили місцеві жителі !!! Стара зупинка на вул.Лісовій яка в аварійному стані не мішає? І взагалі місцева влада по вул Зоряній хоть щось зробила? Крім дерибану землі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus