USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку шукають викладачів з польської мови

27 Січня 2016 09:34
Розшукують нових викладачів польської мови в рамках проекту «Мовне волонтерство». Про це повідомляють організатори проекту.

«Якщо ти повний сил та ентузіазму, вільно володієш польською, готовий до нових ідей та хочеш поділитися своїми знаннями із оточуючими, то тобі до нас! Ми гарантуємо приємний колектив...»,– інформує один із організаторів проекту.

Нагадаємо, проект «Мовне волонтерство» стартував у березні цього року. Він розпочався із безкоштовного вивчення англійської мови, однак з часом відкрили декілька нових напрямків: французька, польська, німецька й турецька.

Охочих відвідати курси було чимало, близько 2 000. З таким напливом важко справлятися, тож ми закликаємо небайдужих лучан долучитися до проекту й приєднатися до команди наших викладачів-волонтерів», – розповідає керівник відділу проектів Олена Ярощук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ БЕЗКОШТОВНО НАВЧАТИМУТЬ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ

Нагадаємо, що проект діє під гаслом «Ми обмінюємо знання на волонтерську роботу!». Тож його учасники можуть абсолютно безкоштовно пройти курс з вивчення іноземної мови та отримати відповідний сертифікат. Однак вітається внесення символічної плати, у вигляді пожертв на підтримку благодійних ініціатив «Фундації розвитку громад», а також волонтерська допомога у проведені різноманітних акцій чи заходів.

Детальна інформація про те, як стати одним з наших викладачів за телефоном: (067) 332-88-02.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Січня 2016 11:50
А навіщо ті Вієми? Викладачів польської повинно бути із надлишком, а видно навчання таке.
Вікторія Показати IP 27 Січня 2016 16:13
Якась нісенітниця! До чого тут ВІЄМ? З чого ви вирішили, що у Луцьку надто багато викладачів польської? "а видно навчання таке" - суть цієї фрази взагалі незрозуміла, адже якість навчання і залежить від викладача!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus