USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку скаржаться на відсутність освітлення та вибоїни в дворах. Фото

11 Лютого 2022 21:35
Жителі Луцької громади нарікають на відсутність належного зовнішнього освітлення та поганий стан дорожнього покриття чи пішохідних доріжок, особливо на прибудинкових територіях.

Як зазначила на платформі «Відкрите місто» Ірина Вавренчук, двір будинку №25а на проспекті Перемоги всіяний ямами та вибоїнами. Найбільше мешканці страждають від відсутності покриття в зимову пору року, адже через негоду прибудинкова територія перетворюється на справжнє болото.

«На прибудинковій території відсутні дорожнє покриття та пішохідні доріжки. В лютому 2021 року «Луцьктепло» робило капітальний ремонт тепломережі та досі не провело благоустрій території. У дворі відсутні вуличні ліхтарі. Під час негоди він – суцільне багно», – вказала вона.
Анатолій Семенюк звернув увагу на відсутність вуличного освітлення на Володимирській у Луцьку. За його словами, обмежена видимість може загрожувати здоров’ю пішоходів.

«У зв’язку з відсутністю вуличного освітлення мешканці району МКБ і села Великий Омеляник змушені наражати на небезпеку своє життя та життя і здоров’я своїх дітей, які змушені пересуватися частиною вулиці Володимирської, що з’єднує район МКБ із Великим Омеляником, повертаючись зі школи, позашкільних закладів чи роботи. На цьому відрізку вулиці є вузький місток, який теж зовсім не освітлюється. Переходити його потрібно вузесеньким узбіччям, де може пройти лише одна особа. Тому мешканці змушені пересуватися проїжджою частиною», – зазначив чоловік.

Наголосив, що люди поважного віку, мами з дітьми, особливо у візочках, мусять перетинати цей відрізок шляху проїжджою частиною.

«Просимо встановити на наявні опори буквально п’ять ліхтарів та під’єднати їх до чинної лінії вуличного освітлення», – висловив прохання Анатолій Семенюк.
Своєю чергою, Ігор Мороз поскаржився на поганий стан проїзду до двору на проспекті Відродження, 22.

«Там дуже глибокі ями, особливо при з’їзді з асфальту. Велике прохання: якнайшвидше засипати ці ями відсівом або вирівняти дорогу», – зауважив він.
Повідомлення перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валентина Семенівна Показати IP 11 Лютого 2022 21:55
Відродження 49-величещні калюжі у дворах. Багнюки по коліна! Пройти неможливо! Роками чекаємо ремонту, а його немає! Це жах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus