USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку скаржаться на запровадження «сухого закону»

4 Березня 2022 11:54
У той час, як мирне населення багатьох великих міст України, як-от Києва, Харкова чи Чернігова, вимушене покидати домівки, переховуватися в укриттях чи навіть терміново евакуйовуватися з населених пунктів через безпосередню загрозу життю, окремі лучани скаржаться на запровадження в обласному центрі «сухого закону».

Як інформував Луцький міський голова Ігор Поліщук, він отримує повідомлення про те, що «заборона алкоголю ніяк не впливає на стан людей».

«Якщо ви надто переживаєте, щоб не спились, то цього і не буде. Але знайте: в інтернеті і навкруги повно людей, які невдоволені такими діями», – зазначено в одному з повідомлень, яке мер опублікував на своїй сторінці у Facebook.
«Ось такі повідомлення отримую від тих, хто страждає від тимчасового «сухого закону», який введено моїм розпорядженням у зв’язку з воєнним станом.

Ще раз наголошую, що всі точки, де зараз незаконно продають алкоголь, фіксуються і на них складаються відповідні адмінматеріали. Але адмінматеріали – не найстрашніше. Після перемоги до всіх, хто продавав алкоголь у цей час, буде особливий підхід.

У воєнний час нам треба дисципліна, порядок і безпека.

А щоб не їхав дах, можна піти й допомогти волонтерам в наш центр допомоги в драмтеатр або інший пункт прийому допомоги», – наголосив Ігор Поліщук.

Читати ще: З 28 лютого у Луцькій громаді припиняють продаж алкоголю

Відзначимо, що в коментарях під цим дописом абсолютна більшість містян підтримують заборону продажу алкоголю в Луцьку в період воєнного стану.
Читати ще: Внаслідок ракетного удару по київській телевежі загинули 5 людей, ще 5 поранені. Фото 18+

Нагадаємо, внаслідок бомбардування міста Ізюм на Харківщині загинули восьмеро людей, із них щонайменше двоє дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ВІРУС Показати IP 4 Березня 2022 12:15
ХАЙ ПРИЇЗЖАЮТЬ В ГАРАЗДЖУ ТУТ ТОЧКИ ПРАЦЮЮТЬ.АБО ДРОВА ЗА ПЛЯШКУ ПОРУБАТИ....
Олена Показати IP 4 Березня 2022 12:18
Правильне рішення
Олександр Показати IP 4 Березня 2022 12:23
ТРУТКІ НАПИЙТЕСЯ АБО СМОЛИ ГАРЯЧОЇ.
ВІРУС Показати IP 4 Березня 2022 12:35
ЩО Ж УКРАЇНЦІ ТАКІ БОЯЗЛИВІ ХОЧУТЬ ВИПИТИ І ВТІКТИ ВІД РЕАЛЬНОСТІ....
Лучанка Показати IP 4 Березня 2022 14:18
Дуже правильне рішення міського голови!! Заборонити алкоголь!!! Тому що патріоти воюють, а інші п'ють, так не має бути!!!
Є Показати IP 4 Березня 2022 14:34
Капець, коли інших бомблять , вбивають, воно бачіш но хоче бокальчік вина, розпереживався бачіш но. Тварі, ідіть туда куда іда руССкій окупант. На Х .
НАРКО Показати IP 4 Березня 2022 16:16
У кого болить голова без алкоголю звертайтеся у наркодиспансер за адресою Наркологічний диспансер м. Луцьк, вул.Карбишева, 2, E-mail: [email protected] Телефон: (0332)236386 Факс: (0332)236386 Додаемо список таблеток , які знімають головну біль. Проте приймати їх треба після консультації з лікарем - наркологом. Аспірин Аспірин, відповідно до інструкції, можна приймати по 1 таблетці 3 рази на день після їди. Тривалість курсу лікування визначається лікарем і зазвичай становить трохи більше 2 тижнів. Парацетамол Препарат, відповідно до інструкції, можна приймати одноразово або до 4 разів на добу, але не більше 5 днів поспіль, інакше можуть розвинутися небажані ускладнення, пов'язані з передозуванням діючої речовини. Цитрамон Лікарі рекомендують не зловживати цими пігулками від головного болю через ймовірність розвитку побічних ефектів. Тривалість прийому ліків може становити трохи більше 3 днів. Добова доза може становити трохи більше 8 таблеток. Темпалгін виразності. Відповідно до інструкції "Темпалгін" допускається приймати до 3 разів на добу. Як правило, у цьому випадку йдеться про стійкий больовий синдром. Термін лікування головного болю за допомогою цього препарату має становити трохи більше 5 днів. Пенталгін Препарат рекомендується приймати не більше ніж 3 рази на день. Допустима тривалість лікування головного болю – до 5 днів. Ібупрофен На добу допускається приймати не більше 4 таблеток, інші випадки необхідно обговорювати з лікарем. Тривалість лікування залежить від особливостей захворювання. Спазган Незважаючи на те, що препарат відпускається без рецепта і показаний при широкому переліку станів, його вживання бажано узгодити з лікарем. «Спазган» відноситься до засобів разового застосування, тому тривалість прийому препарату відповідно до анотації повинна становити не більше 3 днів. У разі порушення цього правила можливий ризик розвитку побічних ефектів. Но-Шпа За один раз, відповідно до анотації, рекомендується приймати не більше двох таблеток. Добова доза не повинна перевищувати 8 таблеток. Без консультації лікаря приймати «Но-Шпу» довше двох днів заборонено. Нурофен Подальше лікування у разі повинен призначати лікар. Відповідно до інструкції застосування «Нурофену» можливе по одній таблетці не більше 4 разів на добу. Перерви між прийомами препарату мають становити близько 4 годин. Вживання таблеток довше 3 днів не рекомендується, оскільки виникає ризик розвитку побічних ефектів. Папаверін Вживати цей засіб від головного болю, відповідно до анотації, допускається не більше 4 разів на добу. За один раз можна прийняти трохи більше 2 таблеток. Бускопан Відповідно до інструкції дорослі можуть приймати цей препарат по 1-2 таблетки до 3 разів на день. Якщо больовий синдром не минає, потрібна консультація лікаря. Дозування для дітей підбирається індивідуально. Дротаверін

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus