USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – смертельна ДТП на Карпенка-Карого

12 Липня 2017 17:29
Дорожньо-транспортна пригода, у якій загинула людина, трапилася сьогодні у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Як розповіли у прес-службу патрульної поліції Луцька, аварія сталася близько 17 години на Карпенка-Карого.

Так, поблизу АЗС «Укрнафти» «Фольксваген» насмерть збив пішохода. На місці працюють слідчі, які встановлять обставини ДТП.

Деталі – згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
? Показати IP 12 Липня 2017 20:28
Машина на іноземній реєстрації?
Інна Голосюк Показати IP 29 Березня 2018 08:35
15 березня, приблизно о 18.30 год. не стало моєї мами. ... на джипі мчав 24 річний хлопець, дуже поспішав. Проїхав на червоне світло світлофору і вмить зник з поля зору. Це знімає на відеореєстратор активіст Авто Андони Луцька, що їхав позаду. Через дві хвилини після проїзду на червоне світло водій Роман Оноприюк збив двох жінок по вул. Карпенка-Карого за 20 м до пішоходного переходу. На здоровий глузд вже за 30-20 м до пішохідної зебри трема пригальмувати. Але ж хлопець кудись поспішав. Інше авто пригальмувало, а Роман Оноприюк ні. Одна жінка потрапляє в реанімацію з переломом тазу та плеча. Друга жінка, 69 річна лікар, помирає відразу від численних розривів внутрішніх органів та скелету. Страшна трагедія для сімей, рідних та друзів. Зараз водій дає посвідчення, що він їхав дозволені 50 км за годину. Пробує уникнути суда. Факт, що перетинали дорогу трішки перед переходом, але якби їхав на дозволеній швидкості , такого б не сталось. І я б мала свою маму.Вона поверталась з робочого семінару, працювала лікарем напротязі 47 років.Благаю всіх, хто щось знає чи бачив, відзовіться! Люди, не лишайтеся байдужими! Відгукніться, якщо у вас є хоч якась інформація, або ви самі були свідками цієї трагедії!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus