USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку смітники встановили біля дитсадка

29 Вересня 2016 13:29
Після реконструкції прибудинкової території, сміттєві контейнери перенесли ближче до дитсадка, що суперечить Державним санітарним нормам.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 13 сесії Луцької міської ради учора, 28 вересня.

Депутат Луцької міської ради Андрій Козюра в своєму запиті повідомив, що у зв’язку з реконструкцією прибудинкової території за адресою Київський майдан, 11 перенесли сміттєві контейнери. Їх встановили навпроти ДНЗ №7. Сміття з них вітром та бродячими собаками розноситься як на проїжджу частину, так і на територію садочка.

Стало відомо, що згідно з проектною документацією, місце, де зараз стоять контейнери, передбачено уже як постійне місце розташування. Та, зі слів депутата, це суперечить Державним санітарним нормам, якими передбачена відстань від сміттєвих баків до дитячих майданчиків та навчальних закладів не менше 20 метрів.

Тож депутат попросив працівників департаменту ЖКГ внести зміни до проектної документації і перенести смітники далі від садочка. Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
анонім Показати IP 29 Вересня 2016 14:29
Щусєва 18!!! Була реконструкція, але повірте краще не стало. Приїдьте і подивіться яка відстань до садка №30 (контейнери стоять під забором), і до дитячого майданчика будинку №18! Люди з приватних будинків привозять сміття і викидають біля смітника. Жах! Завжди куча бродячих собак, розноситься скрізь, не кажучи про запахи((( А діти цим дихають.
марія Показати IP 29 Вересня 2016 15:06
а те що біля 30-го садочка вже кілька років смітник, то про це ніхто не говорить і цього ніхто не бачить. СОРОМ для місцевої влади!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 29 Вересня 2016 15:11
Нехай козюра поіздить містом і подивиться розташування смітників біля інших садочків..... Чи туди не. людські діти ходять?.
Лучанка Показати IP 29 Вересня 2016 15:32
Біля дитсадка 35 смітники з двох сторін, нечистоти течують по асфальту. І це після благоустрою!
А правда така Показати IP 29 Вересня 2016 17:11
Ти, Козюра, не бачиш, що половина дітей у цьому садочку з Рованців, Боратина. І їхні татусі і мамуні на джипах везуть до Луцька не тільки діток, але і лантухи із сміттям до тих самих смітників.А та директриса, як свиня, що пліт дере і сама квичить. І ти з міського бюджету не тільки сільських дітей утримуєш, але і сільське сміття вивозиш за кошти міських жителів. Наведи порядок! А ти,до речі ,керувався державними нормами, коли у прибережній смузі р. Стир, як горбатого до стіни, тулиш свою забудову ? Праведник х ... ! А щодо бродячих собак, то там їх нема, а от бродячих депутатів ,таких як Козюра,хватає.
Анонім Показати IP 30 Вересня 2016 09:24
І взагалі треба смітники привести до якогось стандартного і нормального вигляду і збільшити кількість точок збирання сміття. А то в старому місті і біля міськради їх стоїть по дві штучки і вони огороджені та накриті ,Стоять на асфальтовій площадці, біля них прибирають. А на Красному біля управління юстиції, на Данбшина їх стоїть багато, вони не огороджені, площадки кругом них запущені і везуть те сміття до них з доброї половини Луцька. Як піде дощ болото і непотріб течуть четез половину вулиці до дощової каналізації. Кожен лучанин платить в місяць щось біля 7 гривен за вивіз сміття. Невже за такі гроші неможна навести лад? А то тільки комунальники тільки думають , як полегшити собі життя.Одна організація відповідає за сміття в смітнику, а інша за сміття біля смітника, а чистіше не стає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus