USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку - справжня музика для чоловіків

17 Лютого 2015 22:21
Є те, що в усі часи буде користуватися успіхом - це хороша музика і «погані» хлопці. Тим більше, коли ця музика написана цікавим чоловіком, якому є що сказати, є про що заспівати.

24 лютого у міському Палаці культури на лучан чекає зустріч із Олексієм Большим – музикантом, якого з одного боку всі знають як лідера гурту «Cool Before» (широкий загал знає їх за піснею «Осень золотая») та як брата чоловіка Альони Вінницької.

Нещодавно співак та його продюсер прийняли рішення стартувати із сольною кар’єрою та почати грандіозний всеукраїнський тур. Попри непросту ситуацію в державі, яка, своєю чергою, відображається на стані всього вітчизняного шоу-бізнесу, Олексій та його команда наважились на широкомасштабні гастролі, що охоплюють усі обласні та основні райцентри України.

Виступ у Луцьку носитиме благодійний характер – половину аудиторії становитимуть учасники бойових дій на сході України та їх сім’ї.
Цікава ця гастроль також своїм контентом. Адже багато хто позиціонує цю музику як якісний шансон, намагаючись обілити цей жанр первісним його значенням – тому що навряд чи хто називає шансоном Шарля Азнавура - легендарного співака, якого вважають родоначальником «справжньої музики для чоловіків».

Проте насправді матеріал, що його виконує Олексій Большой, – це якісна спокійна музика на кшталт класичного періоду гурту «Машина часу» чи, скажімо, періоду Олександра Розенбаума, коли він відійшов від суто бардівських справ і перейшов до виконання з живою групою. Власне кажучи, живий звук – це те, що вирізняє Олексія від багатьох інших штампованих проектів.

Підзвучений кожен інструмент, музиканти-віртуози, що грають наживо, та відверта лірика Большого становлять дещо нове віяння в українській сучасній музиці. Однозначно, це не рок, тому що незважаючи на відверті тексти, форма подається глядачеві у більш доступній обкладинці. Ну, і звісно ж, це не примітивна поп-музика, основне покликання якої – не думати. Думати на концертах Олексія якраз і потрібно, принаймні артисту вдається примусити публіку ДУМАТИ.

Музиканти впевнені, що після концерту кожен з глядачів (а судячи з перших виступів туру, публіка приходить більш, ніж різноманітна – тут можна побачити і студентів, і «просунуту» молодь разом з домогосподарками і менеджерами середньої ланки) візьме для себе щось своє.

Поки що робити висновки відносно сольної кар’єри Олексія Большого, звісно ж, рано, але кращого способу переконатися у актуальності цього проекти, аніж піти на концерт – і бути не може.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мik(галицька камиша) Показати IP 17 Лютого 2015 22:41
Респект та поважуха!
Хардкор Показати IP 18 Лютого 2015 09:08
Справжня музика для чоловіків це хеві метал!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus