USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку студенти розмальовують використані гільзи та збирають гроші для ЗСУ

18 Червня 2023 12:57
Студенти Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені Стравінського розмальовують використані гільзи, привезені із зони бойових дій.

Про це розповіла Суспільному викладачка Юлія Лопанова.

Готові роботи студенти продають, щоб допомогти захисникам на передовій.

Як розповіла студентка Марія Камець, разом із одногрупниками уже розмалювали більше десятка використаних гільз.

«Я вперше бачила і взагалі тримала в руках гільзу, спочатку був ескіз. Я малювала двох птахів, які летять до сонця і його обіймають. Виконала його в червоних, чорних і білих кольорах», – говорить дівчина.
Використані гільзи студентам привозить волонтер Ігор Свердлик. Чоловік розповідає: у ЗСУ служить його племінник, похресник і багато друзів. Аби зібрати кошти на потреби військових, вирішив продавати розмальовані студентами гільзи.
Нещодавно ми зробили такий проєкт – баню для військових, зараз хочемо ще один автомобіль відправити. Коштів катастрофічно не вистачає, то таким спонукаєм людей до донатів», – говорить волонтер.
Розмальовані гільзи волонтери продають через сторінки у соцмережах, каже Ігор Свердлик. За сім гільз вторгували понад 15 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волонтер Показати IP 18 Червня 2023 18:10
Вчіться у рожищенських дітей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus