USD 39.56 39.90
  • USD 39.56 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Без боротьби свободу не здобудеш: у Луцьку створили мурал на будівлі патрульної поліції

16 Лютого 2024 13:06
У Луцьку на території управління патрульної поліції на адміністративній будівлі художник із Рівного намалював мурал, на якому зобразив трофейний «Град».

Його волинські патрульні здобули у ворога під час наступальної операції на Харківщині, пише ВСН.

«Град», що зображений на муралі, – трофейний, здобули його під час Харківської наступальної операції. Зараз на ньому працюють наші волинські патрульні поліцейські. Зазначу, що ніхто з нас не мав спеціальних навичок працювати з такою технікою, ми вчилися самотужки у воїнів з інших бригад. Тож ця бойова машина з 2022 року виконує бойові завдання у найгарячіших точках країни», – розповів начальник управління патрульної поліції Волині Дмитро Мокич, якому належить ідея створення муралу.

Читати ще: Мурал із портретом загиблого Героя з Волині відкрили у Львові

За словами Дмитра Мокича, цей мурал має ще більше мотивувати особовий склад, надихати та стимулювати, укріпляти віру в перемогу.

«Це не просто зображення, а малюнок із фото, яке зробив кореспондент іноземного видання саме в той момент, коли ми завдавали вогневого ураження по ворогу. Він наступав на місто Бахмут», – додав очільник патрульної поліції.

До слова, волинські патрульні поліцейські виконують бойові завдання у складі зведеного загону департаменту патрульної поліції, який називається «Хижак».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пропоную. Показати IP 16 Лютого 2024 14:57
Коли поліцейські будуть на ротації на Сході відрядити у реактивні підрозділи і потренуватись на предмет заряджання БМ-21 *ГРАД* виконати норматив хоть на трійку
Хмммто до Пропоную. Показати IP 16 Лютого 2024 16:42
Вони там є, от питання чи ти там Тема поліцейських то вам від влади тема, щоб менше про корупцію народ говорив
лучани Показати IP 16 Лютого 2024 15:17
кацапський Урал по кому стріляє?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus