USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку створили центр олімпійської підготовки

24 Жовтня 2017 19:50
Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов своїми наказами утворив державні установи "Східний державний центр олімпійської підготовки з легкої атлетики" та "Західний державний центр олімпійської підготовки з легкої атлетики", повідомляють 24 жовтня у Федерації легкої атлетики в Україні, пише Конкурент.

Східний ЦОП буде розміщено за адресою у Сумах, а Західний – в Луцьку за адресою проспект Перемоги, 7-а, де дислокується стадіон "Авангард".

Керівники цих державних установ мають бути призначені не пізніше ніж 20 грудня 2017 року. До того часу виконуючими обов'язки директора призначено Коржа Віталія Андрійовича (Східний ЦОП) та Вегнера Олега Івановича (Західний ЦОП).

Віталій Корж та Олег Вегнер найближчим часом мають зареєструвати юридичну особу, розробити та подати на затвердження керівництва Мінмолодьспорту статути ЦОПів, підготувати проекти кошторису та штатний розпис тощо.

Департаменту олімпійського спорту спільно з департаментом економіки та фінансів належить забезпечити підготовку документів, необхідних для забезпечення діяльності ДУ Східний ЦОП та ДУ Західний ЦОП, починаючи з 1 січня 2018 року.

У прес-службі Федерації легкої атлетики у Волинській області прокоментували, що таке рішення не лише дозволить Луцьку приймати збірників України, а дозволить залучити до міста інвестиції, розвивати сферу послуг. Оскільки спортсмени будуть тренуватися, проживати та харчуватися в місті, а це означає надходження податків.

Оскільки у Сумах є критий манеж, то скоріш за все, північне місто прийматиме збірників у холодну пору, а Луцьк чекатиме на атлетів у теплі місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus