USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку судили чоловіка, який знайшов патрони на автостанції

10 Травня 2021 23:54
В обласному центрі Волині судили чоловіка, який знайшов патрони на автостанції та здійснив низку крадіжок. За рішенням Луцького міськрайонного суду злочинець проведе за ґратами майже шість років.

Як ідеться у вироку, 3 червня 2016 року раніше судимий чоловік знайшов на території автостанції №1 у Луцьку 26 патронів калібру 5,45 х 39 мм. Після цього він переніс їх до підвального приміщення, де зберігав до 9 вересня 2018 року, коли вони були вилучені працівниками поліції.

Окрім того, злочинець здійснив низку крадіжок в 2018 році. Зокрема, він вкрав у жінки мобільний телефон на ринку «Привіз», вкрав сумочку в жінки, яка спала на лавці поблизу кафе «Кульбаба» на вулиці Кравчука, а також вчинив крадіжки велосипеда та дзеркала з автомобіля.

Однак і цим він не обмежився. Разом зі спільником вони пограбували чоловіка у під’їзді багатоквартирного будинку, побивши та відібравши в нього гаманець з 850 гривнями.

У суді злочинець повністю визнав свою вину в зберіганні патронів, натомість відкинув звинувачення в крадіжках та грабежі. Проте після дослідження доказів він визнав вину у всіх злочинах.

Тож суд призначив йому покарання у виді п’яти років та восьми місяців позбавлення волі. Натомість його спільник отримав чотири роки та шість місяців позбавлення волі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Не суддя Показати IP 11 Травня 2021 09:46
І невже не просив суд суворо його не карати?
раскрываемость Показати IP 11 Травня 2021 10:04
за убийство Кеннеди тоже взял вину на себя)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus